Cizmele pot fi purtate si vara

05 Iul 2017
de catre

Cu siguranta, ai vazut si nu doar o data, fete care purtau cizme chiar daca termometrul de afara sarea de 30 de grade. Poate la prima vedere ti s-a parut ceva ciudat, dar in realitatea aceste incaltari se poarta excesiv si sunt in tendinte de cateva sezoane.

In general, cizmele sunt purtate vara de catre tinerele nonconformiste care vor sa iasa in evidenta sau de catre pasionatele de moda care vor sa fie in trend si care vor sa se alinieze tendintelor indiferent de imprejurare. Acestea sunt realizate din materiale subtiri, de cele mai multe ori, perforate, care lasa pielea sa respire. Sunt speciale pentru anotimpul cald si pot fi purtate fara nicio problema. Nu exista riscul de a te supraincalzi sau te a te simti inconfortabil in timp ce esti incaltata cu o pereche de cizme de vara.

Propunerile pe care am sa ti le fac azi, te vor scoate din anonimat:

Cizmele lungi cu toc

Personal imi plac cizmele lungi cu toc pentru ca pot fi purtate cu usurinta cu o pereche de pantaloni scurti din denim si o bluza simpla. Imaginea este una cool, tinereasca si fresh, ideala pentru o iesire in oras cu prietenii. Din punct de vedere al culorii se poarta orice iti place si orice iti vine bine. Mizeaza cu incredere pe culori puternice daca te caracterizeaza sau din contra pe nuante calde daca esti o persoana calma si calculata care nu vrea sa epateze si sa iasa in evidenta prin vestimentatia aleasa.

Cizme stil botine

Un alt model de cizme de vara sunt cele stil botine. Sunt foarte comode si practice si pot fi asortate cu o pereche de jeansi. In combinatie cu o geaca din piele ecologica, ai realizat tinuta ideala pentru o seara la terasa sau pentru o plimbare in aer liber. Sunt foarte bune atunci cand temperaturile de afara nu sunt atat de prietenoase, mai ales in timpul noptii. Ploile de vara reusesc sa racoreasca atmosfera, dar acest aspect nu trebuie sa ne impiedice in a ne simti bine la o terasa in timp ce ciocnim cu pahar cu bere, nu?

Cizme perforate

In 2017 se poarta foarte mult combinatia dintre rochia din denim si cizmele perforate de vara. Acest outfit este recomandat de designeri si poate fi purtat cu usurinta si de femeile de 40 de ani, atat timp cat piesele sunt cele potrivite si se incadreaza in stilul vestimentar. Nu te sfii sa incerci combinatii noi care poate la prima vedere par usor iesite din tipar. Moda presupune asumarea unor riscuri si abordarea unor tendinte care nu sunt banale sau comune.

Cizme cowboy

O alta varianta a cizmelor perforate este cea cowboy. Cu o rochie din in sau un tricou supradimensionat pot fi purtate la o tura de cumparaturi sau, de ce nu, prin oras atunci cand ai treburi de rezolvat. Intotdeauna cizmele perforate western trebuie sa fie piesa centrala a unei tinute pentru ca sunt mult prea frumoase si este pacat sa se piarda intr-un amalgam de combinatii. Tinuta se incadreaza in stilul boho chic si este perfecta pentru femeile boeme care adora sa fie libere si sa se simta relaxate, care stiu sa se bucure de viata si care imbratiseaza frumosul sub orice forma.

Cizme crosetate

Cizmele crosetate sunt si ele nelipsite din gardeoba oricarei fete. Purtate excesiv in anii trecuti se pare ca inca se mentin in topul preferintelor femeilor atunci cand vine vorba despre alegerea incaltamintei de vara. Pot fi purtate cu usurinta la mare sau prin oras in orice combinatie posibila. Avantajul lor este ca se gasesc la preturi accesibile si sunt foarte usor de intretinut. Culorile vii precum ciclam, turcoaz sau galben sunt cele mai purtate de catre adolescente. In aceasta perioada a vietii culorile sunt cele care predomina in garderoba si reusesc sa exprime cel mai bine starea de spirit, bucuria si exuberanta tineretii.