5 trenduri pe care le vei vedea peste tot vara aceasta!

04 Mai 2021
de catre Blog Zapatos

Fiecare anotimp are farmecul său, dar vara pare să fie cel mai permisiv în ceea ce privește nebuniile cu care ne putem face de cap în materie de încălțări. Așlapii cu toc

Culorile stridente

Roz, lila, violet, verde, culori fosforescente, albastru ciel – orice culoare îți vine în minte în acest moment despre care crezi că nu vei reuși niciodată să o porți cu succes este, vara aceasta, în trend. Dacă ți-ai dorit dintotdeauna să porți o pereche de sandale portocalii dar ți-a fost teamă de părerile celor din jur, acum este momentul! Dacă simți că cineva se uită ciudat la tine poți să îi spui cu nonșalanță „Asta se poartă acum!” și să îți vezi liniștită de ziua cel puțin la fel de superbă ca sandalele pe care le porți.

Slapii sub orice formă

De la Rosie Huntington-Whiteley la toate fashionistele de pe Instagram, toate poartă șlapii cu toc ca și cum ar fi cea mai minunată descoperire a secolului. De ce? Poate pentru că este! Chiar dacă acest tip de încălțări era rezervat pentru plajă, mai nou poate fi purtat cu maxim succes la un eveniment de seară sau la un brunch alături de prietenele cele mai bune deoarece tocul face toții banii (și aduce, suprinzător, multă eleganță).

Sandalele din piele tip „pescar”

Ne amintim cu toții sandalele de piele pe care tații noștri le purtau atunci când mergeam în vacanță în Delta Dunării și cum ni se păreau cele mai urâte încălțări. Pregătiți-vă, căci vara aceasta vor fi purtate de toată lumea, peste tot. O variantă reinterpretată a sandalelor clasice tip „pescar” ia cu asalt podiumurile din toată lumea și își face loc în inimile și ținutele noastre.

Baretele cu aspect pufos

Moda pornită de casa Bottega Veneta a devenit mai mult decât un fashion statement de moment, creând un adevărat fenomen care va continua cu succes și vara aceasta. Dacă încă nu ți-ai achiziționat o pereche de sandale cu barete „pufoase”, e momentul să o faci și să simți pe propria piele cum, uneori, stilul poate fi inimaginabil de confortabil.

Încălțările tip „flatform”

Moda anilor ‘90 este pentru unii un coșmar de care nu pot scăpa, iar pentru alții o sursă inepuizabilă de inspirație chiar și 30 de ani mai târziu. Încălțările cu platformă pe toată suprafața tălpii sunt din nou în trend, făcând deliciul celor mai nostalgice dintre noi și bucurând totodată o nouă generație de adolescente pasionate de platforme.

Vara este anotimpul tuturor posibilităților. În mod particular, vara 2021 va fi o perioadă în care toată lumea va dori să se exprime cât se poate de divers, profitând de libertatea redobândită. Indiferent de stilul tău, vei găsi cu siguranță o pereche potrivită de încălțări cu care să dai gata orice eveniment vara aceasta, fiind nu doar unică ci și foarte actuală.