0

Info: 021.555.90.90 (L-V 10:00 - 20:30)

1/2
 • Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 198 lei
 • 14 zile Retur / Schimb
 • Transport Gratuit la comanda de minim 198 lei.

  Tarif de livrare

  La zappatos.ro, totul este în avantajul tău! Acum ai transport gratuit la comanda minima de 198 lei!

  Tarif livrare standard: 12 lei

  Pentru situațiile în care transportatorul majoreaza tariful de livrare, ne rezervăm dreptul, la rândul nostru, să modificăm acest preț. Majorarea de preț întra în vigoare și se aplică tuturor livrărilor expediate după anunțarea majorării.

  Termene de livrare

  Livrarea se face doar pe teritoriul României:

  • între orele 8.00 - 18.00 Luni - Vineri
  • între orele 8.00 - 16.00 Sambata

  *in functie de curierul zonal, programul poate varia

  Livrarea se va face în maxim 2 zile lucratoare pe teritoriul municipiului Bucuresti si in termen de 2 zile lucratoare oriunde in tara, de la plasarea și confirmarea cu succes a comenzii, la adresă specificată.

  Conditii de livrare

  Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat dvs. în momentul în care dvs. sau o parte terţă desemnată de dvs., alta decât transportatorul, întră în posesia fizică a produselor comandate.

  Nu acceptăm onorarea comenzilor prin transportatori indicați de dvs. În acest contract, doar Vânzătorul poate avea opțiunea alegerii transportatorului.

  Exceptii

  Pentru Perioadele promoționale (Black Friday, Crăciun, Anul Nou, Paște, etc.), termenul de livrare al comenzilor plasate în intervalul desfășurării campaniei, poate fi diferit de cel afișat pe site-ul zappatos.ro și se va face într-un interval de până la 5 zile lucrătoare de la acceptarea și confirmarea comenzii de către operatorii noștri

  Ne rezervăm dreptul de a nu mai onora și expedia comenzi persoanelor care nu și-au îndeplinit obligațiile contractuale, pecuniare sau de altă natura fată de zappatos.ro

  De asemenea, ne rezervăm dreptul de a anula comenzile cu date de contact incomplete/incorecte în lipsă unui răspuns din partea Cumpărătorului.

  Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul cărora se înregistrează cel mult doua comenzi a căror livrare nu a putut fi efectuată cu succes în decurs de o lună.

  După o încercare de livrare nereușita din culpa clientului, efectuata de către firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerată anulată, iar acest contract reziliat.