Sneakers – articolul life saving în orice situație

02 Iul 2022
de catre Blog Zapatos
adidasi dama 2022

Mersul la job, la shopping, o ieșire în parc, toate au ceva în comun. Poți ghici ce?
Sunt activități pe care toți le facem în mod regulat, pentru care perechea perfectă de încălțăminte sunt sneakers. Fără îndoială sunt cea mai practică opțiune care te va purta pe tot parcursul unei zile încărcate.
O pereche de sneakers este de cele mai multe ori asociată cu un stil vestimentar sport sau streetwear. În ultimii ani, acest lucru s-a schimbat și chiar și o rochie poate fi asortată cu niște sneakers. Fashion-ul este un domeniu în care cerul este limita, unde avem libertatea de a crea outfit-uri unice, care să ne reflecte propria personalitate.
Acum sneakers nu mai arată ca cei obișnuiti pe care îi folosim la practicarea sporturilor. Vin în diferite modele, texturi și culori, încât îi putem purta cu orice articole dorim.
Dacă încă nu te-am convins că poți purta sneakers cu orice dorești, îți vom arăta cum aceștia vor deveni salvatorii tăi.

  • Ai o întâlnire și nu știi cum să te îmbraci? Vrei sa fii elegantă, dar și confortabilă în același timp, deoarece după cină urmează și o plimbare pe malul mării. O pereche de pantofi cu toc ar fi perfecți pentru cina la restaurant, dar total neportiviți pentru a merge pe plajă. În cazul acesta, vine în ajutor perechea de sneakers. Orice pereche pe care deja o ai s-ar potrivi de minune și te vei putea simți bine la întâlnirea ta.
  • Urmează o sedință importantă la locul de muncă, de care depinde obținerea unui post mai înalt în cadrul companiei, dar în acea dimineață ești în întârziere. Tocurile nu mai sunt o opțiune și crezi că tot outfit-ul tău e ruinat. Ce bine că sneakers pot fi purtați chiar și cu un outfit office. Vei arăta la fel de bine și vei ajunge și la timp pentru sedință, lucru care contează mai mult pentru angajatorul tău.
  • Dintotdeauna ți-a plăcut să fii elegantă. Te simți feminină doar atunci când porți tocuri sau platforme. Dar azi picioarele tale sunt atât de obosite, încât vrei să anulezi ieșirea cu fetele. Sneakers te vor scăpa de această problemă. Atât timp cât îți accesorizezi outfit-ul și îl asortezi cu încălțămintea, te vei simți în continuare feminină. Nu hainele te fac feminină, ci propria personalitate, gesturile și atitudinea ta.
  • Vrei să întorci privirile atunci când mergi în club? Crezi că tocurile te vor face mai atrăgătoare? Totuși, a te distra și a putea dansa toată noaptea sunt lucruri mai importante. Ca în cazul anterior, totul ține de feminitatea proprie, nu de aspectul exterior. Poți întoarce toate privirile chiar mai ușor purtând o pereche de sneakers, deoarece te vei simți comod și fața ta o va arăta.

Acum că ți-am arătat cum poți adapta un articol sport la orice stil vestimentar, e timpul să pui accentul pe confortul tău. Creează ținute trendy, experimentează și fă combinații cu toate piesele din garderoba ta, integrând și niște sneakers. Îți vei mulțumi singură peste ceva ani pentru faptul că ai învățat cum să fii elegantă purtând sneakers.

Comment-uri

Nici o recenzie găsită

Scrie o recenzie