Sandale – cum le alegi în funcție de stilul tău vestimentar

01 August 2022
de catre Blog Zapatos
sandale dama 2022

Zilele au devenit mai lungi, iar nopțile mai scurte. Știi ce înseamnă asta? Cel mai așteptat anotimp al anului e aici! Din nou, te poți bucura de vremea frumoasă, de briza și de valurile mării, în timp ce te relaxezi la umbra unui sezlong cu o băutură răcoritoare în mână. Numai acest gând te îndeamnă să faci o rezervare cât mai repede și să te pregătești de plecare într-o destinație la care ai visat de atâta timp.
Dacă deja ai început să îți faci bagajul pentru vacanță și ai constatat că nu mai ai loc suficient și pentru încălțăminte, noi avem soluția perfectă care te va scăpa de un bagaj în plus, dar și de o taxă extra la aeroport.
Soluția este una mai simplă decât crezi. O pereche de sandale. Foarte comode, subțiri, dar și elegante în același timp, le vei găsi un loc micuț în valiza ta numaidecât. Indiferent de stilul tău vestimentar, poți asorta sandalele cu oricare din ele, iar dacă ești și un fan al minimalismului o pereche de sandale negre sau albe sunt o alegere minunată, pe care le poți purta cu fiecare ținută pe care ți-ai pregătit-o deja.
Există numeroase modele de sandale din care poți alege, toate acestea țin de propriile preferințe, de buget și de cât de încăpătoare este valiza ta.
Din fericire, nici nu trebuie să te gândești prea mult la tipul de sandale pe care să-l alegi. Citește în continuare și îți vom prezenta cele mai bune variante pentru tine.

  • Sandale fără toc – Acestea ocupă primul loc fără îndoială. Nimic nu poate fi mai confortabil decât niște sandale joase, subțiri, cu care chiar și după o lungă plimbare încă te vei simți comod. Oricare af fi destinația aleasă, acestea vor fi ca cele mai bune prietene ale tale, perfecte pentru o plimbare într-un oraș sau chiar și pe malul mării.
  • Sandale cu platformă – Vrei să arăți și elegant în timp ce te plimbi pe străzile Romei sau prin centrul Barcelonei, dar să te simți si comod pentru a putea explora frumusețile necunoscute ale orașelor? Atunci, sandalele cu platformă sunt pentru tine. Nu îți face griji că nu-ți vei mai simți picioarele la finalul zilei, nici nu-ți vei da seama când a trecut o zi întreagă purtând sandale cu platformă. Singurele amintiri pe care le vei avea după vacanța vor fi despre unicitatea arhitecturii orașului, localnici și cât de relaxant a fost, în niciun caz vreo amintire despre cât de obosită ai fost din cauza încălțămintei nepotrivite.
  • Sandale cu toc – Dacă nici în cele cu platformă nu te simți suficient de elegantă, atunci alege-le pe cele cu toc. Da, nu oferă același nivel de confort, dar știi cum se zice: „baba suferă la frumusețe”. Nici măcar acest lucru nu va fi o problemă. Poți lua o pauză de la plimbare stând la o cafenea, admirând priveliștea. Bucură-te de acele momente și păstrază-le în memoria ta.

Acum sigur îți poți imagina cum vei arăta în vacanța ta de vis. Cu toate aceste idei îți va fi greu să alegi doar o pereche două de sandale. O doamnă nu poate avea niciodată suficiente perechi de încălțăminte, așă că poți păstra mereu pentru vacanțele ce vor urma sandalele care nu mai au loc în valiză.

Comment-uri

Nici o recenzie găsită

Scrie o recenzie