Încălțările vedetă cu care vei cuceri vara 2021!

14 Aprilie 2021
de catre

Orice femeie preocupată de imaginea ei știe că o ținută nu poate fi cu adevărat pusă în valoare fără încălțările perfecte. Degeaba petrecem ore în șir alegând cea mai frumoasă rochie, fără pantofii potriviți tot acel efort va fi fost în zadar. Acest lucru este cu atât mai important vara, atunci când vremea frumoasă ne îndeamnă să ne petrecem serile la terasă, la petreceri pe marginea piscinei sau în vacanțe prin cele mai de poveste locuri de pe planetă. În aceste situații ce purtăm în picioare poate fi un adevărat dealbreaker.

Vara anului 2021 va fi o perioadă cu adevărat specială prin prisma noilor libertăți obținute după restricțiile impuse de pandemie. După 18 luni de izolare la domiciliu, toată lumea va dori să iasă cât mai des și să poarte ținute care mai de care mai creative. Cum vara se anunță a fi caniculară, opțiunile de încălțări care să lase pielea să respire în timp ce transformă orice outfit într-un fashion statement sunt următoarele:

Espadrilele

Dacă s-ar face un sondaj în legătură cu cele mai confortabile încălțări potrivite pentru sezonul canicular, cu siguranță espadrilele ar ieși numărul 1. Bumbacul din care sunt confecționate majoritatea modelelor este suficient de gros încăt să ne protejeze pielea de razele dăunătoare ale soarelui și suficient de subțire pentru a lăsa pielea să respire. În plus, espadrilele sunt perfecte pentru drumurile lungi din vacanță, pentru avion sau chiar pentru serile petrecute pe o terasă de la malul mării.

Sandalele cu toc cui

Atunci când efectiv nu mai știi ce să porți la petrecerile de la piscină poți alege o pereche de sandale simple, cu baretă, negre sau bej. Acestea sunt simple doar în aparență, deoarece odată încălțate vă vor transforma instant într-o femeie elegantă și deosebită. În plus, se potrivesc cu orice outfit. Maxim de stil cu minim de efort! Dacă te simți cu adevărat aventuroasă poți opta pentru o pereche de sandale roșii ca focul. Ai grijă, însă, s-ar putea să devii centrul atenției la orice eveniment, uneori fără să vrei!

Sandale joase cu barete subțiri

Vara este anotimpul dezgolirii, anotimpul în care oricine poate fi liber în felul său. Renunță la încălțările acoperite care îți sufocă pur și simplu piciorul, în favoarea unei perechi de sandale elegante, cu barete subțiri, potrivită pentru o zi la cumpărături sau prânzul alături de cea mai bună prietenă. Nu uitați, însă, crema cu protecție solară. Putem fi 100% elegante și 100% sănătoase în același timp.

Aceste 3 perechi de încălțări sunt arsenalul perfect pentru o vară de neuitat. O femeie cu adevărat preocupată de aspectul său știe că nu ai nevoie de multe lucruri pentru a arăta impecabil, ci doar de câteva articole potrivite care să te pună cu adevărat în valoare. Chiar dacă mulți cred că ai nevoie de foarte mulți bani pentru a arăta splendid, cu un buget potrivit și câteva alegeri inteligente oricine poate fi centrul atenției la orice eveniment. Fiecare sezon vine la pachet cu provocările sale, dar vara are un farmec aparte deoarece este foarte permisivă la capitolul încălțări.