În această vară, Zapatos te îndeamnă să pornești spre aventurile tale muzicale!

Festivalurile muzicale sunt ocazii ideale pentru a-ți exprima stilul și a ieși din anonimat. Pășește cu încredere pe calea muzicii și completează-ți ținuta de festival cu încălțămintea care îți exprimă individualitatea, originalitatea și nonconformismul. Știm că pentru un festival trebuie să pregătești lucrurile cât mai detaliat, iar o ținuta neconvențională este un MUST! Franjurii, sclipiciul, capsele și ciucurii te vor ajuta să obții un aspect vestimentar vibrant și să te asortezi cu ținuta ta de iubitoare de distracție.

Festivalurile sunt un loc minunat pentru a te exprima în orice fel îți dorești, de aceea găsești adesea oameni purtând lucruri pe care nu le poartă de obicei. Cea mai comună întrebare atunci când te pregătești pentru festival este "Ce pantofi să port la un festival?", iar cel mai simplu răspuns este că ar trebui să porți pantofii care oferă maximul de confort pe perioade lungi de stat în picioare și dans.

Indiferent de stilul pe care îl abordezi, încălțămintea Zapatos te ajută să obții strălucirea festivalului din cap până în picioare și să te bucuri de un confort maxim!

Iată câteva propuneri care te vor inspira!

Botine de festival:

Pentru un look spectaculos care te diferențiază de mulțime, pentru un finisaj mai rafinat și o senzație confortabilă, ciocatele și botinele perforate sunt cele mai bune alegeri când dorim un aspect glorios și o vibrație excelentă pe tot parcursul festivalului. Zapatos este aici pentru a se asigura că ești în stil în acest sezon de festivaluri și nu numai. Aici vei găsi cea mai râvnită selecție de ciocate, botine perforate, botine cu franjuri și botine cu ținte. Fie că abordezi minimalismul sau ești maximalistă, botinele și ciocatele de festival sunt perfecte cu ținute croșetate, rochii boho și outfituri din denim.

Apelând la spiritul liber, sezonul festivalurilor se îmbină perfect cu o pereche de cizme cowboy sau cu o pereche de cizme de tip biker. Treci de apusul soarelui într-o rochie de festival cu paiete și dansează până la răsărit cu o pereche de cizme comode care ar putea fura tot spectacolul și ar putea centra toată atenția asupra ta.

Cizme de cauciuc:

Cei care participă frecvent la festivalurile de muzică electronică, cunosc prea bine valoarea de a avea o pereche bună de cizme impermeabile. Acestea au proprietăți rezistente la apă, sunt suficient de lungi pentru a evita disconfortul și sunt super stylish cu o pereche de jeans scurți. Alege-le pentru nivelul lor de confort fantastic!

Bocanci de festival:

Astăzi bocancii au fost total transformați și pot fi integrați perfect în orice fel de ținute, inclusiv în cele de vară pentru a crea outfituri neconvenționale. Nu rata o bătălie care are ca miză stilul! La Zapatos vei găsi bocanci de festival comozi, îndrăzneți și colorați cu catarame, ținte și buzunare în stilul combo sau militar pentru o ținută de festival autentică. Dansează în voie toată ziua și nici nu vei simți că îi ai în picioare, vor fi cu siguranță piesa de rezistență din ținuta ta.

Sandalele ar putea fi foarte confortabile pentru vacanțele la plajă sau zilele de vară când ne plimbăm prin parc, dar nu sunt tocmai alegerea ideală pentru un festival care implică kilometri de mers pe jos, adesea pe teren accidentat, și ore bune de stat în picioare. Feriți-vă de tocuri înalte, deoarece nu sunt potrivite pentru a fi purtate în timpul unui festival. Însă dacă insiști și dorești ca ținuta ta să fie una sexy și drăguță, poți alege sandalele de festival Zapatos. Avem de toate, de la sandale cu talpă plată, sandale cu șireturi pe gleznă, până la sandale cu platformă înalte.

Pantofi sport de festival:

Indiferent cât de mult te vei distra, festivalurile sunt epuizante. Fie că alergi după artistul preferat, fie că stai la coadă la standul de produse, pantofii sport sunt cei care te vor face să rezisti 12 ore și să te bucuri din plin de toate experiențele concertului. Aceștia nu trebuie să fie banali și plictisitori! Sneakers cu imprimeuri distractive, teniși și pantofi sport „chunky” sunt alegeri ideale atunci când vorbim despre comoditate și versatilitate.

Alegerea corectă a încălțămintei este unul dintre cele mai importante lucruri atunci când participi la un festival de muzică. Va face toată diferența pentru plăcerea ta dacă ai o pereche de pantofi care îți oferă confort maxim.