0

Info: 021.555.90.90 (L-V 10:00 - 18:00)

 • Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 199 lei
 • 14 zile Retur / Schimb
 • Cizme de vara

  Cizme de vara

  Probabil niciun accesoriu nu contrariază mai mult prin denumire ca cizmele de vară. S-a încetăţenit atât de adânc ideea că cizmele sunt un item destinat exclusiv anotimpului geros, încât cartea de vizită a modernului accesoriu intrigă. Dar impactul a fost un succes: curioasa iniţiativă de a asocia vara cu cizmele, în modă, s-a dovedit mai mult decât binevenită. Ingenioasa invenţie a păstrat conformaţia unei cizme, dar s-a adaptat sezonului torid prin natura materialului de fabricaţie. Apoi a împrumutat cu graţie formule de succes de la alte articole de încălţăminte, precum perforaţiile şi decupajelele sandalelor.

  Cum era şi firesc, cizmele de vară au făcut o frumoasă revoluţie mai întâi la nivelul resursei de material. Cele mai multe modele rămân din piele naturală şi piele întorsă, dar prelucrarea ei e specială, pentru a se obţine texturi subţiri şi delicate. Pe lângă piele, sunt disponibile şi modele de fabricaţie din materiale mai puţin convenţionale, când e vorba de un articol de încălţăminte: denim, dantelă, fir croşetat, voal sau plasă.

  Un element care particularizează majoritatea modelelor de cizme de vară îl reprezintă decupajele şi perforaţiile. Ele permit piciorului să respire şi să se mişte liber, dar au şi o vădită funcţie decorativă: modele florale, geometrice sau abstracte se întrec pe texturile lor şi le asigură triumful estetic.

  Cizmele de vară pot fi inspirat încadrate într-o multitudine de stiluri vestimentare. Nu e chiar de la sine înţeles să incluzi cizme de vară într-o ţinută casual, dar e perfect posibil şi vei avea succes. Nu ai nevoie alături de ele, decât de un top şi o fustă mini dintr-un material fluid, ca să poţi zâmbi nestingherită de dimineaţa până seara, oriunde ai prefera să marchezi ziua de solstiţiu. La modelele cu toc, perforate, poţi asorta o rochiţă vaporoasă, pentru un look elegant, în mediul business sau franjuri, pentru un look hippie. Dacă vrei să fii exponenta stilului boho şic le poţi combina cu rochii maxi, de in, cu imprimeu sau cu o cămaşă supradimensionată. Pentru serile romantice mizează pe rochii de mătase mixate cu cizme de vară extrem de fine. Iar pentru o tuşă excentrică, dacă ai picioare tonifiate şi bronzate, le poţi asorta şi la costumul de baie, pe plajă.

  Cizmele de vară sunt disponibile în nuanţe multiple, pentru a onora toate preferinţele tale coloristice, în aşa fel încât armonia cromatică să fie latura definitorie a ţinutelor pentru care optezi preferenţial. Pentru că modelele cizmelor sunt adevărate declaraţii stilistice, ornarea lor suplimentară de obicei nu mai e necesară. Totuşi ele pot dispune şi de accesorii pe gustul tău: fermoare sau şireturi, paiete şi ştrasuri, catarame şi cureluşe, lănţişoare şi capse, bijuterii sau alte detalii ornamentale.

  Cizmele de vară sunt un articol de încălţăminte pe care, odată ce l-ai inclus în colecţia ta, vei apela la el de nenumărate ori. Dacă ai avut iniţial ezitări, vei descoperi, pe măsură ce le porţi, că eşti tentată să invoci pretexte pentru a le păstra în picioare în aproape orice anotimp. Acesta e de fapt paradoxul succesului lor: cizmele de vară, născute în iarnă, sunt perfecte şi primăvara, şi toamna. O investiţie cu valabilitate nelimitată!

  Marimi
  Inaltime toc
  cm  –  cm
  • 11 cm
  • 12 cm
  Culori
  Material
  Brant / talpica / insert
  Pret
  lei  –  lei
  • 79lei
  • 189lei

  Categorii

  4 Cizme de vara
 • Noutăți
 • Pret mic - mare
 • Pret mare - mic
 • Populare
 • Cele mai vandute
 • Promotii
 • PRODUSUL ZILEI
  Cizme cu toc Gloriana Negre - 40%
  in limita stocului disponibil
  19900 lei 11900 lei
  37, 38, 39, 40, 41
  1
  Cizme cu toc Johanna Albe - 39%
   
   
   
  12900 lei 7900 lei
  37, 38, 39, 40, 41
  2
  Cizme de vara Veroni L Albastre - 46%
   
  34900 lei 18900 lei
  35, 36, 38
  3
  Cizme cu toc Johanna Kaki - 39%
   
   
   
  12900 lei 7900 lei
  36, 37, 38, 39, 40, 41
  4
  Cizme cu toc Johanna Taupe - 39%
   
   
   
  12900 lei 7900 lei
  39