De ce preferăm încălțămintea neagră și vara

03 Iun 2019
de catre

Pentru fiecare femeie încălţămintea e un indiciu al personalităţii ei, un mod prin care îşi dezvăluie unicitatea, punându-i în valoare ţinutele reprezentative pentru ea. Aceasta trebuie să îndeplinească anumite condiții pentru a răspunde în modul cel mai adecvat cerinţelor femeii în ceea ce privește confortul, eleganța, rezistenţa, versatilitatea și, nu în ultimul rând, nevoia de a fi la modă. Aceste criterii de exigenţă trebuie să se regăsească simultan într-o pereche de încălțări destinată femeilor și s-a constatat că încălțămintea neagră le bifează cu succes pe toate, mai mult decât oricare altele. În fashion, negrul este mereu în tendințe, denotă stil și eleganță, este practic și versatil. Deși este o culoare care amplifică senzația de căldură, femeile nici vara nu se despart de el, tocmai datorită calităților sale unice. Iată ce tipuri de încălțări negre poți purta în sezonul cald:

Sandale negre

Decizia de a-ți îmbogăţi garderoba cu o pereche de sandale negre este întotdeauna inspirată. Culoarea neagră nu iese niciodată din tendinţe, nu se demodează, iar, dacă și materialul din care sunt confecționate este unul de calitate, piciorul se simte întodeauna confortabil, când se mulează perfect pe o încălţăminte de vară. Sandalele negre, cu sau fără toc, sunt unele din articolele must-have ale fiecărei fashioniste care dorește să includă vara sandalele în ținutele casual sau office. În special dacă ești genul de femeie activă, care are drumuri de făcut prin oraș, ai nevoie de acest tip de sandale practice. Te vei simți comod și totodată vei arăta grozav. Sandalele negre sunt extrem de versatile, ideale pentru ținutele office, cu o cămașă lejeră, un top sau o rochiță A-line, dar și pentru ținutele de zi, cu fuste sau rochițe lejere și lungi, la pantaloni, în serile petrecute la terasă, cu prietenii, când vrei să te simți mai confortabil.

Pantofi negri

Cu siguranță articolul de încălțăminte care nu lipsește din nicio garderobă sunt pantofii negri. Aceștia aşteaptă în dressing cel puţin la fel de nerăbdători ca stăpânele lor, ivirea unei ocazii de a-i purta. Și nu așteaptă mult, pentru că pantofii negri sunt de cele mai multe ori prima opțiune, pentru că sunt practici și versatili. Instalarea sezonului cald nu îi pune pe un loc secund, ci chiar le poate aduce statutul de vedetă, în ținute office, street style şi de ocazie. Pantofii negri cu toc conferă încredere de sine unei femei, creează impresia unor picioare lungi, suple și elegante. Se știe că pentru o femeie pantofii sunt ca o extensie intimă a corpului, care vorbeşte despre personalitatea şi statutul ei social. O femeie cu stil va avea în permanență în dulap câte o pereche de pantofi negri pentru fiecare tip de ocazie și pentru fiecare sezon.

Teniși negri

Cu origini în lumea sportului, tenişii au devenit de-a lungul timpului, graţie designerilor care i-au adaptat și reinterpretat în favoarea modei străzii, unul dintre cele mai apreciate articole vestimentare. Modelul de tenişi negri, preferat de majoritatea femeilor, este comod, simplu și facil de asortat. În spațiul urban, unde viața se desfășoară într-un ritm alert și unde vara avem multe activități în aer liber, tenişii negri sunt un must-have și se regăsesc în fiecare dressing. Tipurile de teniși negri aflați în tendințe în acest sezon promit, pe lângă confort total, şi o remarcabilă infuzie de stil. Propunerile magazinului nostru în materie de teniși fac ca aceste modele să poată fi integrate în cele mai cool combinaţii vestimentare, satisfacand toate exigențele fashionistelor.