Cizmele înalte - acesoriu de bază în sezonul rece

23 Noi 2017
de catre

Dacă toamna ne-a luat cumva prin surprindere, iar temperaturile poate prea scăzute şi-au făcut apariţia, ar trebui să ne gândim serios şi la sezonul cel mai rece din an, care se pare că ne bate la uşa. Ca de fiecare dată, trebuie să ţinem cont de încălţările alese, indiferent că ne desfăşurăm activitatea în interior sau în exterior, iar încălţămintea potrivită activităţii noastre este absolut necesar să ne ofere satisfacţia zilnică de care avem nevoie, pentru ca picioarele noastre să fie mulţumite pe întreg parcursul zilei.Chiar dacă purtăm fustă, pantaloni sau o ţinută elegantă, atenţia la calitatea încălţămintei, a materialului şi a realizării acesteia, trebuie să fie una sporită.

Cizmele înalte sunt accesoriul cel mai dorit şi căutat de multe dintre femei în perioada rece spre foarte rece a anului, pentru că le acoperă picioarele aproape în întregime și le protejează de frig. Cizmele înalte sunt încălţări extrem de confortabile, confort dat de materialul de calitate care acoperă piciorul şi de conformaţia lor. Astfel, picioarele se menţin calde şi uscate. Aceste cizme sunt foarte feminine, pentru că se mulează perfect pe forma piciorului şi pun în evidenţă silueta. În oferta noastră găsești o gama variată de cizme înalte cu toc, fără toc ori cu platforma, realizate după cele mai noi trenduri.

În sezonul rece 2017-2018 designerii ne-au pregătit cizme înalte din materiale, culori, accesorii şi imprimeuri cât mai originale şi sofisticate. În materie de culori se poartă nuanţele metalizate, monocromatica (alb sau negru), dar şi culori vii, de efect, precum albastru, roşu, galben şi maro. Simple sau cu imprimeuri animale ori florale, cimele înalte colorate sunt un mare trend al acestui sezon. Dacă îţi plac accesoriile pe încălţări, anul acesta poţi alege între barete multiple, cureluşe, şireturi surprinzătoare (de la vârf până sus), lanţuri, volane, mărgele, funde şi dantele. Trendurile sunt atât de variate încât nu ai cum să nu îţi regăseşti stilul în cel puţin un model.

Cizmele lungi pot fi purtate de oricine, dacă sunt valorificate corespunzător prin restul ţinutei. Ele au proprietatea de a scoate în evidenţă calităţile şi de a ascunde defectele. Sunt ideale pentru femeile înalte, pot accentua înălţimea sau o pot atenua, după preferinţe, în funcţie de elementele vestimentare pe care le incluzi în ţinută. Cizmele lungi sunt o alegere excelenţă pentru femeile micuţe de statură şi pentru cele mai plinuţe. Se recomandă ca în partea de sus să fie purtate haine pe corp, nu lejere.

Cizmele lungi sunt mai versatile decât putem crede, întrucât le putem asocia cu ţinute diverse. Le poţi încălţa la birou, alături de un outfit, cu fuste sau rochii midi care nu permit să se vadă pielea şi care să le estompeze din îndrăzneala. Dacă îţi doreşti o ţinută casual, le poţi combina cu o pereche de blugi skinny şi un pulover, iar, pentru o ţinută chic, le poţi purta la o fustă/rochie cloş sau conică.

Într-adevăr, cizmele înalte sunt o alegere îndrăzneaţă iar hotărârea noastră nu trebuie să lase loc de interpretări. Indiferent că purtăm o fustă sau o pereche de jeanşi, este o alegerea îndrăzneaţă mai ales când sunt înalte şi sunt purtate cu blugi. Când sunt purtate cu blugi, este necesar să acordăm o atenție deosebită materialului din care sunt realizaţi aceștia. Trebuie să fie un material cât mai subţire pentru a nu se aduna sub cizma care trebuie să curgă lin pe picior, fără cute sau încreţituri. De asemenea, asigură-te că şi culoarea cizmei contrastează cu cea a jeansilor pentru a nu da impresia că piciorul se balansează pur şi simplu de la coapsă.

Într-o pereche de cizme înalte fii convinsă că nu vei trece neobservată. Într-o ambianţa plăcută, ziua sau seara, cizmele îţi vor oferi un aer romantic, sexy şi stilat şi vei primi numai aprecieri. Cizmele noastre de o calitate superioară te vor face să te simţi confortabil pe tot parcursul zilei, oricât de friguroasă ar fi, și totodată vei arăta impecabil.