Cizmele de cauciuc, trend și necesitate

09 Septembrie 2017
de catre

Orice femeie are nevoie în garderoba sa de cel puțin o pereche de cizme de cauciuc. Există preconcepții legate de aceste încălțări în ceea ce privește materialul și coloristica lor, însă încălțările de cauciuc din prezent nu mai au aceeași utilitate și design ca înainte, ci au fost reinventate și adaptate vremurilor moderne. Cu puțin simț estetic și imaginație poți obține o ținută de maxim efect pornind de la o pereche de cizme de cauciuc.

Vara ne bucurăm din plin de sandale și espadrile, iar pentru iarnă avem pregătite cizme, botine și ghete, dar ce facem cu zilele ploioase? Cum reușim să ne păstrăm în tendințe mergând pe străzile pline de apă fără să facem rabat de la aspect și calitate? De câte ori nu ți s-a întâmplat ca într-o zi ploioasă să nu știi ce pereche de încălțări să sacrifici? Oricât de bună ar fi calitatea unei perechi de încălțări din piele sau din alte materiale care se vor impermeabile, dacă străzile sunt pline de apă este imposibil să nu le supui unor riscuri. Pentru zilele ploioase de primăvară și toamnă cizmele de cauciuc sunt cea mai potrivită alegere pe care o poți face. Ele au calitatea de a rămâne intacte și absolut impenetrabile oricât de urâtă ar fi vremea. Astfel vei proteja toate perechile de încălțări din piele sau din alte materiale mai puțin rezistente la apă.

Cizmele de cauciuc pot fi purtate în foarte multe moduri care îți permit să arăți la fel de bine ca în oricare altă zi. Chiar dacă vremea mohorâtă te poate îndemna să alegi culori neutre și închise, poți combina ținuta astfel încât să contrasteze cu cenușiul de afara, în care tu să fii pata de culoare. La Zappatos găsești o paletă largă de cizme de cauciuc negre, colorate, scurte sau mai înalte, pe care le poți include în multiple outfituri. Ele se poartă de regulă în ținute casual, asortate cu jeanși skinny, cămăși, sacouri, rochițe diverse, accesorii, în funcție de stilul și de personalitatea fiecărei femei. Fie că ești adepta unui stil mai sportiv, fie că îți place să te îmbraci elegant, ai la dispoziție o multitudine de modele din care să îl alegi pe cel potrivit ție.

Dacă îți place să te îmbraci sport sau casual, alege o pereche de cizme de cauciuc pe care să o poți combina cu jeanși, cămăși, geci din piele, hanorace, iar dacă ești genul elegant și feminin, optează pentru o pereche pe care să o poți asorta cu rochițele și fustele din garderoba ta. Vei observa că cizmele de cauciuc nu sunt doar foarte practice și comode, ci pot fi extrem de versatile. Le poți include în multe ținute care îți vor da un aer șic și feminin.

Chiar dacă acum este vară și probabil zilele ploioase de toamnă nu te îngrijorează încă, este bine să fii din timp pregătită astfel încât să nu fii nevoită să sacrifici o altă pereche de încălțăminte dragă ție și totodată să poți să te bucuri de picioare uscate și calde. Noi ți-am pregătit cele mai frumoase modele de cizme dama din care să le alegi pe cele potrivite stilului tău. Nu mai sta pe gânduri, toamna este foarte aproape!