Balerinii - Cei mai purtati pantofi

08 Iul 2017
de catre

Cand caldura incepe sa isi faca simtita prezenta, femeile scot din garderoba pantofii potriviti, printre acestia numarandu-se si balerinii. Sunt unele dintre cele mai versatile incalatari si merg purtate fara problema cateva luni bune. Fie ca este vara sau chiar toamna, femeile pot asorta pantofii minune oricarei tinute.

Se gasesc intr-o gama variata de culori si modele si pot fi incaltati de toate femeile indiferent de varsta. Fie ca mergi la birou sau la cumparaturi, balerinii sunt varianta ideala. Sunt foarte comozi ceea ce ii transforma in preferatii nostri, mai ales atunci cand avem mult de mers sau trebuie sa stam multe ore in picioare.

Trebuie sa recunosc ca am vreo 4 sau 5 perechi in garderoba si abia astept ca vremea sa se incalzeasca pentru a putea sa ii port. Aleg intotdeauana balerinii in detrimentul altor pantofi atunci cand merg in vacante si am de vizitat o multime de obiective turistice sau cand stiu ca am de alergat cu treburi prin oras.

Daca vrei sa pornesti intr-o sesiune de cumparaturi prelungita trebuie sa te inarmezi cu rabdare, dar si sa dispui de cele mai comode perechi de incaltari. Nimic nu este mai frustrant decat sa ai dureri de picioare sau bataturi din cauza pantofilor.

Balerinii sunt poate cei mai accesibili pantofi, acestia gasindu-se la preturi accesibile oricarui buzunar. Nu este nevoie sa cheltui o avere pentru a avea un model in trend. Trebuie doar sa urmaresti perioada reducerilor si sa profiti de ofertele pe care marile magazine le pun la dispozitia clientelor.

Pentru o tinuta mai eleganta exista varianta balerinilor din lac. Luciul este cel care le confera o nota de pretiozitate si ii transforma in pantofii perfecti pentru o tinuta business. Dupa cateva ore de alergat prin birou, cu siguranta vei avea nevoie de alti pantofi in care sa te schimbi pentru a trece cu bine peste ziua de munca. Orice femeie are la job cel putin o pereche de balerini pe care sa ii incalte atunci cand simte nevoia.

Pentru fetele tinere modele inflorate sunt cele mai potrivite. Acestea merg asortate cu jeansi sau cu rochii si pot fi purtati fara probleme in timpul zilei, indiferent de activitatea intreprinsa. Este bine sa ne alegem pantofii in conformitate cu varsta pe care o avem pentru a ne bucura de fiecare perioada in parte si pentru a nu cadea in derizoriu.

Orice combinatie de culori sau modele este perfecta si in trend. Alege sa iesi in evidenta si sa atragi privirile celor din jur. Acest gen de pantofi merge purtat cu o tinuta simpla pentru a fi cat mai bine pusi in evidenta. In caz contrar, vei supraaglomera outfitul si vei creea o imagine nereusita.

O tinuta buna nu se limiteaza doar la haine, ci este formata si din pantofi. Atunci cand decizi ce anume vrei sa porti, ia intotdeauna in calcul si pantofii. Doar asa vei putea sa creezi un look modern, in trend care sa se potriveasca stilului si personalitatii tale.

Poarta doar acei pantofi care iti plac si care te reprezinta. O femeie are nevoie intotdeauna de pantofii potriviti pentru a da randament si pentru a se simti stapana pe sine si increzatoare in fortele proprii.