7 tipuri de sandale trendy pentru o vară colorată

02 Iul 2018
de catre

Vara este anotimpul care ne inspiră sa purtăm haine colorate și strălucitoare, de aceea vom accesoriza ținutele cu sandale pe măsură. Se știe că încălțămintea este punctul vulnerabil al femeii, iar sezonul cald nu este decât un bun prilej pentru a purta mult așteptatele sandale. Iar pentru ca fericirea sa fie completă, femeia nemulțumindu-se cu o singura pereche, își umple dressing-ul cu modele de sandale din cele mai diverse și mai trendy. La moda în vara aceasta sunt sandalele colorate, ideale pentru ținutele lejere potrivite zilelor caniculare. Să vedem ce culori se poartă anul acesta la sandale:

1.Sandale argintii

Sandalele argintii metalizate revin în forță anul acesta pe podiumurile de modă și le poți găsi în diferite modele în magazinul nostru, în funcție de stilul pe care dorești să îl abordezi. Sandalele argintii dau un aer luxos ținutei, ceea ce le face perfecte pentru ocaziile elegante și evenimentele de sezon (nunți, botezuri, cocktailuri). Le poți asorta cu articole vestimentare în tonuri deschise, precum alb, roz lila sau bej, dar și contrastul cu elemente de culoare neagră este de maxim efect. Sandalele argintii se adresează cu precădere ocaziilor elegante, însă ultimele trenduri permit purtarea lor și pe stradă, la plimbare, ori seara cu prietenii. Dacă nu vrei un look ultrafeminin, dar vrei să atragi toate privirile, mixează sandalele argintii cu o pereche de blugi boyfriend și un top fin din mătase, la care adaugă câteva bijuterii delicate pentru a completa armonios acest look boho chic.

2.Sandale aurii

Aflate în jungla urbana ori în mediul rural, fashionistele adoptă în această vară un stil casual cool, grație noilor trenduri permisive. Tonurile luminoase și metalizate sunt cheia sezonului estival 2018. Pentru a fi cât mai feminine și a crea un look cat mai aerisit de vară, iubitoarele de modă aleg să poarte sandale aurii. Acestea dau ținutei un aspect glamour și de regulă sunt alegerea celor mai îndrăznețe dintre noi. Dacă vrei să spargi monotonia și să ieși din sfera outfiturile clasice, poartă o pereche de sandale aurii cu o rochie lungă, de sezon, ori cu pantaloni chic și efectul e garantat. Ai grijă însă să nu faci exces de zel. Evită accesoriile în exces, pentru a nu încărca ținuta. Dacă trebuie să mergi la un cocktail, alege un toc înalt și subțire, stiletto, iar dacă ai chef de dans, cel mai indicat este tocul gros sau platformele, pentru a-ți asigura stabilitate. Magazinul Zapatos îți pune la dispoziție o gamă largă de modele de sandale aurii, care îți vor da un aer magnetic oriunde le-ai purta.

3.Sandale albe

Culoarea albă este în vogă și în acest an, iar dacă ești fanul ei, atunci nu trebuie să îți lipsească din garderobă o pereche de sandale albe. Albul simbolizează puritate, castitate, inocență, motiv pentru care rochia și încălțările tradiționale pentru mirese sunt albe. Totodată, albul reflectă lumina și dă senzația de răcoare, prin urmare este culoarea preferată în zilele toride. Sandalele albe sunt ușor de asortat, au o notă feminină și sunt la mare căutare! Ele reprezintă accesoriul perfect dacă alegi să porți o pereche de jeanși, într-un stil casual, relaxat, dar și la o fustă lungă sau midi, vaporoasă, lejeră, în funcție de stilul vestimentar pe care ți-l dorești. Fie că îți plac tocurile înalte sau talpa plată, sandalele albe sunt opțiunea perfectă pentru ținutele casual clasice, dar și pentru cele romantice. Sandale fără toc garantează picioare relaxate și aerisite, pentru zilele toride, când ai nevoie să te simți comod. Din punct de vedere cromatic, pot fi asortate aproape cu orice, dar vara înclinăm mai mult spre tonurile pastelate sau all white. Sandalele albe vor fi companionul tău favorit pe toată durata verii, pentru că sunt foarte comode, ușoare și versatile.

4.Sandale roz

Sandalele roz au cucerit inimile fashionistelor care doresc să își expună, prin ținute, latura delicată și feminină. Culoarea compasiunii, iubirii şi a purităţii, rozul este cea mai romantică și afectivă dintre culori. Este asociată cu inocența și feminitatea, are proprietăți calmante și relaxante, creează o ambianță odihnitoare și optimistă.

Așa că, dacă dorești să obții un look gingaș, cea mai bună alegere este o pereche de sandale roz, pe care, datorită versatilității lor, le poți include cu ușurință în orice stil și le poți asorta cu o multitudine de culori. Orice ținută ai adopta, alegerea unei perechi de sandale roz îți va pune în valoare feminitatea. Fie că optezi pentru sandalele roz cu toc înalt, mediu ori mic, fie pentru cele stiletto sau cu toc sau gros, în toate vei deborda de romantism și feminitate.

5.Sandale roșii

Dacă ești o persoană activă, pasională și vrei să fii în centrul atenției, cu siguranță o pereche de sandale roșii sunt opțiunea perfectă pentru tine în sezonul cald, întrucât roșul emană pasiune, fie că îl alegem pentru încălțări sau haine. Culoarea roșie simbolizează căldură, pasiune, entuziasm și energie. Fiind o culoare intensă, ea are efectul de capta atenția și de a stimula oamenii sa ia decizii. Hainele și încălțările roșii dau senzația de vivacitate și putere. Dacă ești o femeie activă, hotărâtă și puternică, ai nevoie de cel puțin o pereche de sandale roșii. Le poți purta cu o salopetă răcoroasă de vară, o rochiță sau o pereche de jeanși boyfriend. Când îți compui outfiturile cu acest tip de încălțări, trebuie să ai în vedere câteva reguli de asortare a culorilor. Roșul se potrivește cel mai bine cu verde, albastru, negru, alb, bej.

6.Sandale negre

Clasicul negru, mereu în tendințe, este și vara aceasta printre favorite în materie de sandale, fie că sunt cu toc sau fără, elegante sau casual. Negrul simbolizează putere, autoritate, constanță, prudență și înțelepciune. Și din aceste considerente, alături de versatilitatea sa, negrul a devenit o culoare clasică în fashion și un simbol al stilului. Sandalele negre sunt preferatele multor femei, în special pentru ținutele office. Le poți purta la rochii A-line, fuste creion, pantaloni clasici sau deux-piece-uri. Să nu uităm de latura practică a acestei culori - negrul e foarte ușor de purtat cu orice altă culoare, prin urmare nu este deloc greu să asortezi sandalele negre la majoritatea articolelor pe care le ai în garderobă. Dacă ești un fan al acestei culori, vara îți recomandăm să eviți ținutele all black, pentru că negrul atrage căldura.

7.Sandale galbene

Galbenul simbolizează ludicul, creativitatea, lumina, căldura și o atitudine lejeră față de viață. Folosit în cantități mici (o pereche de sandale!), galbenul crează senzația de căldură și strălucire. Fie că ești adepta tocurilor înalte, fie că preferi confortul sandalelor fără toc, anul acesta poți alege dintr-o multitudine de modele de sandale galbene frumoase și atrăgătoare, pe care magazinul nostru ți le-a pregătit. Ele îți oferă un confort sporit și sunt foarte potrivite zilelor de vară, când ieși în oraș cu prietenii, la plimbare în parc sau la evenimente speciale, elegante. Sandalele galbene sunt printre cele mai îndrăgite încălțări în primul rând pentru că le asociem cu vara, pentru că ne dau un look deosebit, pe care nu îl putem obține în alt mod. O pereche de sandale galbene sunt asemeni razelor soarelui - ai nevoie de ele pentru a te simți bine.

8.Sandale mov

Sandalele mov sunt printre cele mai sofisticate încălțări și e nevoie de o anumită stare ori personalitate pentru a le purta. Supranumit “culoarea puterii”, movul este culoarea regilor. El simbolizează luxul, bogăția și sofisticarea, dar și pasiunea, romantismului și emotivitatea. Movul favorizează apropierea de latura spirituală a vieții, de intuiție, conferă candoare și puritate, aspirație spre idealuri. Acestea sunt atributele care conferă un statut special sandalelor mov. Ele au aprins întotdeauna imaginaţia designerilor, iar modelele propuse de magazinul nostru sunt irezistibile, pentru că vin într-o gamă variată de nuanțe de mov, adaptabile oricărui stil vestimentar. Foarte versatile, sandalele mov se integrează perfect în ţinutele casual de vară și sunt indispensabile când vine vorba de evenimente speciale. Le poți asorta cu jeanşi boyfriend ori skinny, cu o rochiţă vaporoasă ori din dantelă, cu o fustă cloş sau creion.