7 modele de sandale pentru vara 2017

17 Mai 2017
de catre Blog Zapatos

Pentru vara 2017 designerii au pregatit o varietate de modele pentru sandale. Vorbindu-ti astazi despre ele, vei avea destul timp sa gasesti modelul preferat, printre cele care sunt in tendinte.

Asadar, ce sandale vom purta peste aproximativ 3 luni?

1. Sunt in tendinte slapii, atat modelul care acopere degetele, cat si cei cu talpa extrem de joasa a caror parte superioara este decorata intens si strident.

2. Se vor purta comodele sandale pe tancheta. Le poti purta la o tinuta compusa din pantaloni culottes, maiou si o camasa usoara, de exemplu.

3. Un must- have al verii 2017, sandalele flip flop vin in variante accesorizate cu nituri metalice, sireturi si margele colorate.

4. Sandalele pe platforma cu toc sunt o alta optiune atragatoare. Modelele in tendinte sunt accesorizate cu diferite ornamente in relief si sunt lucrate din diferite texturi, inclusiv din piele naturala. Sunt spectaculoase de la accesorizare la colorit.

5. Pentru comoditate, poti alege sandale cu talpa joasa. Sunt in tendinte modelele accesorizate cu pene, elemente din plastic, monede, margelele etc..

6. Sandalele cu cureluse subtiri sunt propuse, de asemenea, intr-o varietate de modele si culori.

7. Tocul inalt al multor modele de sandale, ia o varietate de forme: picior de pocal, cu forme de piramida sau cui. Minunat sa ai cel putin un model din aceasta categorie in garderoba.

Pe langa toate aceste modele deosebit de atractive, colectiile de specialitate propun si altele, diveritatea fiind enorma. Toate acestea vin intr-o diversitate de culori si texturi, imprimeuri animal indraznete si decoruri absolut fabuloase.

Dincolo de tot, este important sa optezi pentru un model care te atrage, dar cu mult mai important este sa optezi pentru un model in care sa te simti bine si care sa iti vina bine pe picior. Pentru ca dincolo de tentinte ar trebui sa stea intotdeauna ceea ce ti se potriveste personal.