Pantofi dama piele

Dacă nu ați purtat niciodată o pereche de pantofi din piele naturala pentru mersul laserviciu, atunci nu puteti face diferenta intre pantofii dama piele naturala si cei din piele ecologica. Pantofii din piele naturala sunt un preferatii celor care au job-uri active sau au nevoie de pantofi care să le ofere picioarelor un plus de confort și chiar protecție. Cu toate acestea, majoritatea persoanelor prefera sa cumpere piele, deoarece au un preț mai mare comparativ cu alte materiale sintetice si prefera pantofii dama din piele ecologica pentru protejarea animalelor. Pe zappatos facem eforturi sa aducem o gama diversificata de pantofi piele, la preturi cat mai mici.

Piele este un material care respira, lasa aerul sa treaca prin material. Materialul lasa aerul sa raceasca picioarele in zilele calduroare si elimina mirosul.

Pantofii din piele naturala au o rezistenta mai mare fata de cei din piele eco, in functie de calitatea materialului din care sunt confectionati. Exista aceasta denumire de "piele naturala", dar similar cu bumbacul, calitatea materialului ofera si calitatea produsului. Daca materialul este de calitatea atunci pantofii sunt mai duri, mai rezistenti, rezista la purtare mai mult timp.

Pielea naturala este mai confortabila datorita faptului ca este mai elastica. Daca pantofii sunt creati dintr-o piele de calitate superioara, atunci acestia sunt mai duri, se lasa mai greu la purtare.

Va recomandam sa purtati pantofii mai rar, nu folositi aceeasi pereche in fiecare zi. Pantofii au nevoie de timp sa se formeze pe formele piciorului si intotdeauna se recomanda sa-i purtati cate putin, azi o pereche, maine alta, etc.