0

Info: 021.555.90.90 (L-V 10:00 - 20:30)

1/2
 • Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 198 lei
 • 14 zile Retur / Schimb
 • Mocasini Barbati

  Mocasini Barbati

  Mocasinii sunt o piesă de încălţăminte pentru bărbaţi care a făcut o adevărată revoluţie la nivelul designului tradiţional al pantofului masculin, din care au eliminat şireturile. E vorba deci de un articol de încălţăminte cu un grad mai mare de deschidere a decupajului, ceea ce îl face de preferat atât la manevra de încălţare, cât şi la cea inversă, când, cu un minim de efort, se obţin rapid rezultate optime. Eficientizarea celor două manevre presupune şi economie de timp, de aceea nimic nu-şi merită mai pe drept atributul de accesoriu masculin decât mocasinii. Ei sunt o piesă de încălţăminte practică şi comodă, versatilă şi confortabilă. Dacă aspectul practic, confortul şi comoditatea rezultă din chiar specificul anatomiei lor, versatilitatea e o calitate pe care o probează într-o triplă ipostază: cea a oportunităţilor de sezon în care se integrează, a tipurilor de ţinute la care se pot adapta perfect şi a destinaţiilor funcţionale multiple pe care le deservesc.

  Mocasinii sunt opţiunea care îmbină utilul cu esteticul şi cu necesarul, în aproape orice anotimp. Exceptând minimele termice nerezonabile decât în compania unei încălţăminte speciale, mocasinii se poartă de primăvara până toamna, iar uneori sunt acceptaţi şi în caravanele iernilor lungi şi blânde. Datorită decupajului amplu specific care permite respiraţia piciorului, ei sunt prietenii comuni ai verii şi ai bărbaţilor cu simţ practic al orientărilor stilistice.

  Mocasinii se pot alătura cu succes unor ţinute casual, smart casual sau chic casual, dar şi unor ţinute office, iar, dacă luăm în calcul variantele cu texturi netede perfecte sau cu aspect lăcuit, trebuie să admitem că pot face o figură frumoasă şi în ţinute extrem de elegante.

  Mocasinii sunt alegerea inspirată şi rapidă când un bărbat pleacă în călătorie, pentru siguranţa pe care o induc în manevrarea pedalelor maşinii, dar şi atunci când se îndreaptă grăbit spre instituţia în care studiază, ori când şi-a proiectat o ieşire cu prietenii, se îndreaptă spre un club sau a fost invitat la un eveniment special. Disponibili oricând în variante din piele naturală sau din piele întoarsă, mocasinii acoperă cromatic în special aria trioului consacrat în preferinţele bărbaţilor: negru, maro şi bleumarine. Dacă mocasinii negri sunt cireaşa de pe tort în majoritatea outfiturilor casual sau formale, nici nuanţele de maro şi bleumarine nu trebuie evitate. Modelele bleumarine, din piele se pot uşor asocia cu un tricou polo albastru şi pantaloni chinois maro, într-o ţinută casual sau cu un costum bleumarine şi o cămaşă albă, într-o ţinută business casual. Mocasinii în nuanţă maro se descurcă excelent într-o ţinută smart casual, în prezenţa unui costum gri şi a unei cămăşi albastre, de pildă. Pe plajă, bărbaţii care doresc să evite cu orice preţ şlapii, pot opta în schimb pentru o perechi de mocasini cu print leonian, în prezenţa binecunoscutului deux-pieces casual: pantaloni scurţi din denim şi un tricou.

  Uşor de integrat, aşadar, în outfituri informale, dar amprentând cu succes şi un look formal, mocasinii sunt prima alegere a bărbatului modern, conştient de puterea de penetrare a spiritului lui şi de necesitatea de a rămâne autentic, relaxat şi stăpân pe situaţie, în orice context s-ar afla.

  Marimi
  Culori
  Material
  Brant / talpica / insert
  Tip toc
  5 Mocasini Barbati
 • Recomandări
 • Pret mic - mare
 • Pret mare - mic
 • PRODUSUL ZILEI
  Sandale dama Volos Bej -47%
   
   
   
   
   
  in limita stocului disponibil
  36, 37, 38, 39, 40, 41
  11200 lei 5900 lei
  1
  Mocasini barbati Anibal Maro -34%
  HIT
   
   
  40, 44
  21200 lei 13900 lei
  2
  Mocasini barbati Ario Gri -37%
  HIT
   
   
  40, 44
  22000 lei 13900 lei
  3
  Mocasini barbati Carlo Gri ULTIMA MARIME -43%
  HIT
   
  44
  24400 lei 13900 lei
  4
  Mocasini barbati Anibal Gri -34%
  HIT
   
   
  41, 44
  21200 lei 13900 lei
  5
  Mocasini barbati Ario Negri -37%
  HIT
   
   
  40, 44
  22000 lei 13900 lei