Botine piele

Fiecare femeie își dorește să fie aranjată și elegantă în orice moment, chiar și în cele mai aprige condiții meteo, când este nevoie de haine și încălțări călduroase, care să asigure corpului confortul termic necesar. Botinele din piele sunt favoritele tuturor femeilor, pentru că le îngustează piciorul, îl alungesc și îl fac să pară mai subţire, ceea ce conferă un plus de feminitate. Încălțările de piele sunt în general preferate datorită renumitei proprietăți pe care materialul din care sunt fabricate le-o conferă, aceea de a proteja piciorul de frig și umezeală în timpul sezonului rece. Botinele de damă din piele sunt confortabile, comode, versatile, calități care le transformă într-un articol must have în garderoba oricărei femei.

Perechea potrivită debotine de piele va dezvălui cu grație secretul unicităţii tale. Fie că alegi o pereche confecționată din din piele naturală, piele întoarsă ori ecologică, cu design simplu sau accesorizate cu fermoare, șireturi, funde, catarame sau ținte, botinele vor da întotdeauna ținutelor tale un look original și feminin. Așa cum bine știm, nimic nu te poate pune mai mult în valoare ca feminitatea și originalitatea. Pielea din care sunt fabricate botinele este un material impermeabil, care nu permite umezelii să pătrundă în interior, însă îi dă voie piciorului să respire, prevenind formarea unui mediu plin de bacterii care duce la apariţia mirosului neplăcut. Botinele de piele sunt disponibile în trei variante: piele naturală, piele întoarsă și piele ecologică. Botinele de piele naturală oferă atat avantajul confortului termic, cat și o rezistență mai mare în timp. Aceste botine confecționate din piele naturală pot fi purtate timp de mai multe ierni, întrucât pielea naturală este cel mai rezistent material dintre toate. Dacă materialului de fabricaţie i se adaugă și un croi elegant, dar robust, o talpă cu striaţii adânci şi cusături ample, manuale, se obţine un articol de încălţăminte cu garanţia longevităţii determinată și de material și de structură. Botinele din piele ecologică au început să câştige teren de-a lungul timpului, după ce au trecut cu succes testul rezistenței, al aspectului şi al preţului. Pielea ecologică are proprietăți asemănătoare celei naturale, cu avantajul că este mult mai accesibilă ca preț. Spre deosebire de botinele confecționate din alte materiale, cele din piele previn apariția rănilor provocate de materiale dure, pentru că pielea are capacitatea de a se mula perfect pe picior, este moale, ideală dacă ai monturi. Pe langă proprietățile acestui material care oferă picioarelor confort și sănătate, să nu uităm de aspectul estetic. Pielea arată mai elegant și mai rafinat decât orice alt material din care sunt confecționate botinele.

Datorită materialelor de calitate din care sunt fabricate, alături de pielea naturală ori ecologică, aceste botine sunt călduroase (cu branțuri și căptușeala izolate), talpa este rezistentă, tocurile au diverse mărimi, pentru toate gusturile, însă construite astfel încat să susțină piciorul în mers inclusiv pe o suprafață alunecoasă. Prin urmare botinele din piele reprezintă o investiție inteligentă și absolut necesară datorită numeroaselor avantaje pe care le prezintă. O opțiune corectă, care îți poate pune în valoare silueta, personalitatea și stilul unic.

Botinele de piele oferite de magazinul Zapatos acoperă o largă paletă de forme, nuanțe și texturi, capabile să fie integrate cu stil în orice tip de outfit. Fie că alegi un model clasic, simplu și feminin, fie că ai o personalitate mai colorată și preferi design-uri complexe și accesorizările, o pereche de botine din piele te va pune în valoare oriunde - la birou, pe stradă și la ocazii speciale.