Ce se poarta in 2017 in materie de pantofi

11 Mai 2017
de catre Blog Zapatos

Orice femeie adora sa rasfoiasca revistele de moda pentru a afla ce se mai poarta sau care sunt tendintele. O tura prin magazinele online este o alta varianta pentru a intelege care modele sunt in voga si care sunt pantofii pe care trebuie sa ii ai si tu in garderoba.

Designerii au venit cu numeroase idei, toate consacrate, dar usor reinterpretate sau puse in combinatii inedite care starnesc curiozitatea si care transforma o femeie obisnuita intr-un fashion icon. Indiferent de mediul social sau de locul de munca, pantofii sunt cartea de vizita a oricarei femei. Chiar daca nu iti permiti sa cheltui o avere pe pantofi, poti gasi solutii accesibile care sa se incadreze in bugetul tau. De preferat este sa faci cumparaturile in perioada reducerilor pentru ca prinzi oferte de nerefuzat si gasesti pantofi la preturi foarte mici.

Indiferent daca vorbim depsre o pereche de pantofi de la un brand cunoscut sau despre o pereche cumparata de la un magazin obisnuit, acestia trebuie sa fie in permanenta curati si ingrijiti pentru o imagine impecabila care sa transmita rafinament si bun gust.

Pantofii siletto

Anul acesta se poarta in continuare celebrii pantofi stiletto. Designerii au mizat insa pe inventivitate si au ales sa ii decoreze cu divese materiale sau aplicatii care mai de care mai interesante si mai extravagante. Daca esti o femeie clasica pot alege fara probleme o pereche simpla fara a da gres indiferent de situatie.

Platformele

Platformele se poarta foarte mult in sezonul primavara-vara. Sunt extraordinar de comode si pot fi purtate o zi intreaga fara nicio problema. In plus, sunt niste incaltari versatile care pot merge si la birou, dar si in oras. Hainele care vin in completarea lor sunt cele care conteaza pentru crearea imaginii potrivite. Daca nu ai o pereche de pantofi cu platforme, nu mai sta pe ganduri si da o fuga prin magazinele online. Ai sa fii surprinsa sa vezi modele interesante si pline de farmec.

Imi si imaginez o astfel de pereche de pantofi cu niste blugi boyfriend si eventual un sacou casual cu maneca trei sferturi. O combinatie in trend, feminina si plina de stil care avantajeaza orice femeie indiferent de forma corpului.

Sandale

Sandalele romane au revenit in trend si se poarta anul acesta. Sunt foarte comode si numai bune de purtat cand temperaturile de afara se ridica la cote alarmante. Un mic sfat: ai grija ca pedichiura sa fie impecabila. Toate privirile vor fi atrase de aceste incaltari si nu vrei sa fi prinsa in offside afisand niste unghii neingrijite.

Slapii

Slapii sunt vedetele sezonului primavara – vara 2017 si cei care au dominat podiumurile de moda. Se merge foarte mult pe variante stilizate sau pe modele supraincarcate care pot fi purtate cu usurinta la birou. Stiu ca poate suna usor ciudat, dar designerii au venit cu propuneri care cu siguranta te vor incanta si te vor atrage.

Cizmele de vara

Cizmele sunt si ele la mare cautare. Atat timp cat sunt adaptate temperaturilor de afara pot fi purtate cu usurinta. Materialele subtiri care lasa pielea sa respire sau modelele perforate sunt cele mai bine vandute si sunt purtate cu mare incantare de femeile care vor sa iasa din tipar si care adora sa fie imbracate dupa ultimele tendinte ale modei.

Animal print

Incaltamintea care reproduce pielea de reptila este, de asemenea in trend anul acesta. In sezoanele trecute se purtau gentile din piele de crocodil sau sarpe. Acum a venit randul pantofilor sa fie decorati in acest stil. Sunt niste pantofi care merg purtati la un cocktail sau la un eveniment mai special pentru ca emana eleganta, dar si o usoara nota de pretiozitate.

Viata este mult prea scurta pentru a purta pantofi banali. Risca si iesi din zona de confort, experimenteaza combinatii noi, poarta pantofi diferiti si asigura-te ca ai cel putin o pereche care te va scoate din impas in orice moment.