0

Sneakers cu platforma

Sneakers cu platformă sunt piesa de încălţăminte care a revoluţionat fără îndoială industria fashion. Ei constituie reinterpretarea ingenioasă a celui mai îndrăgit model de pantof sport, o adevărată încântare mai ales pentru iubitoarele stilului sporty chic de statură mică sau medie, cărora platformele le fac cadou preţioşi centimetri în înălţime, permiţându-le în acelaşi timp să se simtă mai mult decât confortabil, să se mişte liber, să-şi adapteze perfect ţinutele inclusiv la contexte elegante, graţie unor accesorii comode, practice şi versatile. Materialele de producţie a lor sunt extrem de diversificate: pielea, velurul, pânza simplă sau imprimată se îmbină perfect cu şireturi, fermoare, arici sau capse, pentru a configura un model de pantof sport de o versatilitate uimitoare.

Sneakers cu platformă sunt fani ai tuturor anotimpurilor. Dacă platforma e consistentă, iar materialul de producţie e impermeabil şi rezistent, ei pot contracara cu succes chiar şi disconfortul termic din cele mai capricioase perioade ale iernii. Cu excepţia ţinutelor de ocazie şi a dress code-urilor inflexibile de serviciu, modelul lor se adaptează excelent ţinutelor casual şi sporty chic. Pentru un look lejer şi relaxat, o pereche de sneakers dama se poate combina oricând uşor cu o pereche de jeansi skinny sau cu pantaloni de piele, la care se adaugă nonşalant un tricou alb din bumbac sau o cămaşă de inspiraţie masculină. Pentru o veritabilă ţinută smart casual, ei se vor ataşa unei jachete din denim ce însoţeşte o rochiţă asimetrică, iar, dacă sunt preferaţi în culori vibrante, pot însoţi colanţi, un top oversized şi o geacă de tip parka. Sneakers cu platforma sunt un model extrem de loiali şi pieselor pur feminine cu motive romantice: rochii diafane din materiale vaporoase, fuste mini plisate sau fuste creion, piese dantelate sau cu print floral.

Producătorii sneakersilor le-au răsfăţat textura cu nuanţe şi combinaţii de nunaţe clasice, dar şi cu tonuri vii, neon, metalizate. Dacă tonurile de alb şi negru şi-au consacrat în timp outfituri binecunoscute, tonurile vii, surprinzătoare precum verde crud, mov, corai, galben intens sau roşu se combină preferenţial cu ţinute all black sau all white pentru un puternic efect vizual. Oricum, chiar şi femeilor cu gusturi conservatoare în materie de cromatică a încălţămintelor, o pereche de sneakers nude prevăzuţi cu platformă are să le bucure fără dubii garderoba.

Acest model de pantof sport a încheiat acorduri de fineţe cu toate decoraţiile ornamentale. Fixează-ţi aşteptări mari, iar ei îţi pot dovedi că ştiu să ofere chiar mai mult. Aproape totul poate fi regăsit oricând pe textura multora dintre modele: ştrasuri şi mărgele, catarame şi scai, inserţii de materiale şi patchuri în forme amuzante sau cu mesaje diverse, ţinte şi paiete. Pentru că e vorba practic de unele dintre cele mai accesorizate articole de încălţăminte, se impune combinarea lor cu outfituri cu croieli simple, pentru a nu le ştirbi efectul autentic prin supraacesorizare sau preţiozitatea materialelor din restul ţinutei.

Sneakers cu platforma sunt o componentă esenţială a garderobei feminine. Designerii i-au reinventat creativ, pentru a se adapta în permanenţă necesităţilor tale, dar şi celor mai pretenţioase gusturi: femeilor care iubesc tocurile ei le permit menţinerea înălţimii dorite, iar celor scunde, care preferă încălţămintea comodă şi lejeră le oferă şi bonusul de înălţime. Ceea ce înseamnă că ne aflăm deja în faţa unui must have absolut al oricărei iubitoare de modă.