Cizme de vară în tendințe în 2017

27 Iul 2017
de catre

Create în special pentru purtarea în anotimpurile reci, cizmele sunt un accesoriu vestimentar adorabil. Îmbracă piciorul frumos, conferă feminitate și eleganță, motive pentru care femeile abia așteaptă sezonul rece pentru a le putea încălța. Din fericire, în ultimii ani, cizmele au fost scoase din conul de umbră și puse în prim plan și pe perioada verii, ocupând un loc de cinste printre multitudinea de modele existente, adaptate din punct de vedere al materialelor, designului și al culorilor sezonului cald. Designerii propun o serie de cizme de vară din materiale, forme și imprimeuri pline de imaginație.

În primul rând cizmele de vară trebuie să te facă să te simți bine în ele, iar în ceea ce privește coloristica, orice nuanță este acceptată atâta timp cât o integrezi inteligent în ținută. Evită să porți cizme închise la culoare cu haine în nuanțe deschise și invers. Lăsa-te în voia imaginației, dar consulta și ghiduri de asortat culori, pentru ca look-ul pe care îl obții să fie unul în ton cu vara, natural și plin de viață. Alege din multitudinea de modele aflate în tendințe anul acesta.

Cizme de vară peste genunchi

Cizmele peste genunchi purtate vara au un farmec aparte. Pentru femeile care au o personalitate puternică și vor să iasă în evidență cu un stil vestimentar nu chiar conformist, recomandăm cizmele de vară peste genunchi din denim. Le poti purta la pantalon scurt, o fustă sau o rochiță de vară înflorată. Denimul este un material răcoros, care va permite piciorului sa respire. Cizmele peste genunchi alungesc picioarele și conferă un efect de subțiere siluetei tale.

Cizme de vară perforate

Cizmele perforate nu par să iasă din scena modei prea curând, fiind unele dintre cele mai căutate modele de încălțăminte în perioada verii. Aceste încălțări, pe lângă faptul că sunt extrem de practice, îmbină aspectul sexi și feminin al unor cizme lungi cu confortul sandalelor sau a pantofilor de vară. Pot fi purtate în combinație cu pantaloni scurți, rochii mini și maxi, salopete.

Cizme de vară tricotate

Anul acesta orice element vestimentar croșetat sau cu inserții din dantelă este la modă: rochii, bluze, fuste, chiar și cizme. Moda cizmelor croșetate este preluată din moda anilor 80. Marele avantaj al acestor încălțări este comoditatea, pe lângă aspectul de ținută feminină și jucăușă pe care îl conferă.

Cizme de vară de tip șosetă

Aceste încălțări au făcut furori pe podiumurile de modă la prezentarile de anul acesta ale designerilor Fendi, Celine și Balenciaga. Cizmele șosetă pot fi monocrome, asemănătoare unor jambiere, pline de culoare sau în dungi. Pe oricare ai alege-o trebuie să fii foarte atentă cum o asortezi cu celelalte elemente vestimentare.

Cizme de vară din piele

Pentru rochiile și fustele pe care le ai în garderobă cizmele de vară din piele sunt o alegere foarte elegantă. Pentru 2017 designerii propun culori metalizate, de auriu și argintiu, precum și imprimeuri îndrăznete, care dau încălțămintei un aspect futurist.

Cizme de vară cu toc

Dacă ești adepta tocurilor, aceste încălțări sunt ideale pentru tine. Anul acesta designerii au pregătit modele cu imprimeuri florale, catarame, șireturi, ținte, cu imprimeuri florale sau accente rock. Portă-le la o ținută simplă pentru a le pune în evidență și totodată pentru a nu crea efectul de încărcat.

Cizme de vară din piele întoarsă

Cizmele de vară din piele întoarsă sunt o alegere elegantă pentru femei care optează pentru ținute simple și de efect. Vara și primăvara poți purta cu încredere încălțări din piele întoarsă fără să stai cu grija că se vor deteriora din cauza ploii. Pentru 2017 creatorii de modă propun cizme cu imprimeuri florale, viu colorate, sau modele simple, delicate, de maxim efect.