0

Info: 021.555.90.90 (L-V 10:00 - 20:30)

1/2
 • Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 198 lei
 • 14 zile Retur / Schimb
 • Îți returnăm contravaloarea produselor în 24 ore


  1

  Schimb sau Retur

  Probezi, testezi și alegi: schimb sau retur. Îți schimbăm produsul in 24 ore sau îți returnam banii în 24h (de la primirea coletului).

  2

  Trimiți produsul

  Contactezi curierul dorit. Curierul ridică produsul returnat și îl livrează la depozitul nostru din București!

  3

  Retur în 24 de ore

  Îți trimitem contravaloarea produselor în 24 de ore de la recepția returului și verificarea coletului!

  Mărimea nu se potrivește? Dorești alt produs?

  Ca la orice magazin online, există șanse ca mărimea produsului comandat să nu ți se potrivească sau să nu mai dorești modelul comandat. Poți cere în acest caz, în termen de 14 zile de la primirea produsului, schimbarea acestuia cu același model, dar cu un număr diferit, schimbarea acestuia cu un alt model sau înapoierea banilor. Sună la: 021.555.90.90 (L-V 10:00 - 18:00) și ne ocupăm noi de schimbarea produsului.

  Dorești să returnezi produsul?

  Procedura de retur la Zapatos este suficient de simplificată pentru ca cererea ta să fie soluționată cât mai rapid. Trebuie să contacteazi curierul pentru a ne trimite coletul înapoi, ambalat potrivit condițiilor de retur!

  Procedura pentru retur o gasesti detaliata aici >>> Retur zapatos

  Contactezi Curierul

  Poți alege orice firmă de curierat dorești pentru a livra returul ( Nu sunt acceptate retururile prin Poșta Română!) . perioada de ridicare si livrare, depinde de la un curier la altul.

  Curierul vine să colecteze coletul pe care vrei să îl returnezi și să ni-l livreze la depozitul din București. Costurile de livrare iti revin (nu sunt acceptate colete ramburs).

  Alegi curierul nostru

  Dacă alegi firmele de curierat recomandate de noi, acestea ne vor aduce coletul în 24-36 de ore (1-3 zile lucrătoare). Costul de retur este 15 lei și va fi scăzut din valoarea sumei de returnat. Nu trebuie să plătești nimic la expedierea coletului.

  Adresa pe care trebuie să trimiți coletul este Boutique Mall SRL, CTPARK Nord, Soseaua de Centura 5, Stefanesti, București Ilfov, telefon 021.555.90.90.

  Retur în 24 ore

  Îți înapoiem banii în maxim 24 de ore de la recepția returului și verificarea coletului de către specialiștii noștri, dacă condițiile de retur sunt îndeplinite în totalitate.

  Toate produsele returnate sunt analizate individual, în detaliu, de către specialiștii noștri, iar procesul de verificare se realizează în fața camerelor de supraveghere pentru a exista o transparență maximă în analizarea cererii tale de returnare.

  Te anuntăm pe email sau sms imediat ce transferul este efectuat.

  Info: pentru un proces de retur forte rapid si simplu, iti recomandam:

  • Suni in call center / trimiti email
  • Alegi curierul nostru (costuri mici, ridicare si livrare rapida)
  • Adaugi in colet datele comenzii si contul tau bancar (se poate adauga si in formularul de retur)
  • Iti trimitem banii foarte rapid.

  Completeaza formularul pentru retur

  Formular Retur