Ghete piele dama

O femeie își dorește întotdeauna să fie aranjată și cochetă chiar și în cele mai neprietenoase condiții meteo, când e nevoie de un surplus de haine și încălțări adecvate care să asigure corpului confortul termic necesar. Ghetele de piele sunt preferatele femeilor datorită proprietăților lor binecunoscute pe care materialul din care sunt confecționate le conferă, acela de a proteja picioarele de umezeală și frig în timpul sezonului rece. Ghetele de damă din piele sunt comode, confortabile, versatile, atribute care le transformă într-un element vestimentar absolut necesar în garderoba oricărei femei.

Datorită materialelor de calitate din care sunt fabricate, alături de pielea naturală, aceste ghete sunt călduroase, au branțuri și căptușeala izolate, talpa rezistentă, tocuri de diverse mărimi, dar construite special să susțină piciorul în mers îndelungat, inclusiv pe suprafețe alunecoase.

Destinate cu precădere purtării pe timpul toamnei și al iernii, ghetele, la fel ca multe alte categorii de încălțăminte, au ieșit din tipar și pot fi purtate inclusiv în sezoanele calde, grație marilor designeri care le-au dat multiple utilități.

Ghetele de damă au tocuri pentru toate gusturile - toc zero, pentru un maxim de comoditate şi siguranță, toc bloc sau de tip platformă, pentru a asigura un confort constant pe toată durata zilei, toc înalt, pentru un plus de eleganță. Ca înălțime, ele pot fi scurte, cu vedere la gleznă, medii, dar şi lungi, prin modele care pot concura cu cizmele.

Încălțămintea din piele naturală poate fi mai scumpă, însă avantajele sunt pe măsura prețului. Ghetele din piele naturala pot fi purtate timp de mai multe ierni, întrucât pielea este cel mai rezistent material. Ele au capacitatea de a-și păstra proprietățile chiar și în condiții meteo aprige, de ploi, noroi și zăpadă. Piciorul este lăsat să respire în voie într-o pereche de încălțări din piele naturală, prevenind transpirația și mirosul neplăcut al picioarelor. Spre deosebire de ghetele confecționate din alte materiale, acestea vor preveni apariția rănilor provocate de materiale neadecvate, pentru că pielea se mulează perfect pe forma piciorului, este moale, nu este agresivă, fiind ideală dacă ai monturi. Încălțările dure sunt confecționate din materiale care nu au aceste proprietăți cauzând inflamații, iritații și alte complicații ale picioarelor. Dincolo de proprietățile acestui material care conferă piciorului confort și sănătate, nu trebuie neglijat aspectul estetic. Pielea naturală arată întotdeauna mai rafinat și mai elegant decât orice alt material din care sunt confecționate ghetele.

Prin urmare ghetele din piele naturală reprezintă o investiție absolut necesară și inteligentă datorită multiplelor avantaje pe care le prezintă. O alegere corectă care să îți pună în valoare stilul personal și silueta va justifica pe deplin investiția.

Ghetele de piele de damă oferite de magazinul nostru acoperă o paletă largă de forme, texturi și nuanțe, capabile să fie integrate cu stil în orice tip de ținută. Fie că optezi pentru un model clasic, sumbru și feminin, fie că ai o personalitate mai ludică și preferi texturile neconvenționale și accesoriile, o pereche de ghete din piele te va pune în valoare nu doar la birou și pe stradă, dar și în ocazii speciale.

Ghetele de piele te duc în siguranță către orice destinație. În ele ai