0

Info: 021.555.90.90 (L-V 10:00 - 18:00)

 • Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 199 lei
 • 14 zile Retur / Schimb
 • Recomandarile Zapatos privind returnarea produselor:

  Daca te-ai decis sa returnezi produsul achizitionat, te rugam sa tii cont de urmatoarele aspecte:

  • Pentru a putea beneficia de drepturile de returnare, iti recomandam sa returnezi produsul in starea in care l-ai primit: in ambalajul original (cutie sau punga), cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, fara a interveni in niciun fel asupra acestuia, si sa ambalezi coletul corespunzator (in hartie sau nylon), inainte de a fi predat curierului.
  • De asemenea, pentru a evita refuzul cererii de returnare, este recomandat sa eviti returnarea produselor deja folosite sau deterioritate, deoarece, in acest caz nu sunt indeplinite conditiile de returnare, iar acest lucru va atrage dupa sine plata taxelor de curier dus-intors.

  Verificarea produselor returnate:

  Toate produsele returnate sunt analizate individual, in detaliu, de catre specialistii nostri, iar procesul de verificare se realizeaza in fata camerelor de supraveghere pentru a exista o transparenta maxima in analiza cererii tale de returnare.

  Costurile de returnare:

  Optiunea privind modalitatea de returnare a coletului iti apartine in totalitate la fel si alegerea operatorului prin care vei trimite coletul. Costul expeditiei produselor retururnate este suportat in totalitate de catre client si nu de catre zapatos.

  Daca vrei sa te ajutam noi in expedierea acestuia, poti apela cu incredere la serviciile noastre de curierat contra unei sume de 15,00 lei**.

  ** (Clientii cu peste 3 comenzi complete anual, beneficiaza de transport GRATUIT pentru schimb/retur )

  Important: Zapatos nu accepta primirea coletelor trimise cu ramburs.

  Adresa de expediere si timpul de livrare:

  Aceasta este adresa la care poti expedia coletul care contine produsul returnat:

  • Destinatar: Boutique Mall S.R.L.
  • Adresa: Soseaua Pantelimon 1-3, Bucuresti, judetul Bucuresti (cod postal: 21591)

  Delegatul Zapatos va prelua coletele in fiecare zi de vineri, daca aceasta nu se suprapune cu o sarbatoare legala.

  Dupa verificarea integritatii produsului returnat, vei fi contactat de un consultant de vanzari Zapatos pentru a stabili toate detaliile legate de acest proces (e.g. schimbarea produsului sau returnarea contravalorii acestuia s.a.).

  Returnarea contravalorii produsului:

  Returnarea contravalorii pretului de achizitie a produsului se va face de catre Zapatos, conform O.U.G. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 şi 3, prin una dintre urmatoarele optiuni:

  • virament bancar: din contul Boutique Mall in contul tau (banii ajung in aproximativ 24/48 ore de la procesarea platii);
  • refund pe cardul prin care a fost efectuata plata (doar pentru comenzile platite cu cardul);
  • orice alta metoda de plata folosita de tine la tranzactia initiala si agreata.

  Motive pentru care Zapatos refuza returul produselor:

  • deteriorarea fizica a ambalajului original (cutie sau punga) sau aplicarea bandei scotch direct pe acesta datorata neambalarii corespunzatoare (in hartie sau nylon) realizate de catre client sau curier (in cazul in care acesta din urma este nevoit sa sigileze continutul coletului, daca expeditorul nu o face);
  • deteriorarea sau murdarirea produsului din cauza neambalarii corespunzatoare si a deteriorarii prealabile a ambalajului original;
  • utilizarea produselor si trimiterea acestora cu semne de uzura sau mirosuri improprii.

  Antentie!

  zappatos.ro isi asuma dreptul de a refuza rambursarea coletelor care vin ambalate necorespunzator.

  Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (exceptand situatia in care clientul a semnalat prezenta unui defect catre reprezentantii zappatos.ro). Toate coletele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, in ambalajul original, nedeteriorat, fara scoci lipit pe acesta.

  Formular Retur