Cizme cu platforma

Cizmele cu platformă sunt un item absolut obligatoriu în garderoba fiecărei femei care e convinsă că a fi la modă înseamnă a fi elegantă chiar şi atunci când îţi fuge pământul de sub picioare. La propriu, pentru că cizmele încă sunt un articol de încălţăminte asociat constant cu sezonul cel mai rece, iar, în calea alunecuşului, confortul termic şi siguranţa în mers, la înălţime, se obţin mai greu. Poleiul, gheţuşul, zăpada netedă şi lucioasă au fost dintotdeauna duşmani declaraţi ai graţiei şi ai eleganţei, pentru că amândouă se nasc în primul rând din echilibru şi trăiesc prin el. Picioare alungite, stabilitate şi surplus de înălţime pe suprafeţe glisante ar fi rămas un ideal pentru multe femei, dacă designerii n-ar fi avut un as în mânecă: cizmele cu platformă.

Fabricate din piele naturală, pentru un look de excepţie, din piele întoarsă, pentru un look rafinat, sau din piele ecologică, pentru un look în tendinţe, cu platformă care acoperă integral talpa piciorului sau cu toc şi platformă, egalizând diferenţa de nivel, ele constituie azi unul dintre cele mai râvnite accesorii feminine, pentru că uimesc prin versatilitatea şi uşurinţa cu care se pot purta, jonglând cu ele de la o ţinută la alta.

Cizmele cu platformă se adaptează perfect oricărui tip de personalitate şi oricărui stil. Cum stilul casual este cel mai comod dintre toate, cizmele cu platformă îl reprezintă cel mai bine, fiindcă se pot purta de dimineaţa pănă seara şi te pot face să te mişti mereu lejer şi confortabil. O rochie din jeans sau una de tip cămaşă, o eşarfă şi o pereche de dressuri cu model sunt o combinaţia casual şic pe care cu siguranţă ţi-o poţi permite oricând. Cizmele cu platformă sunt printre puţinele accesorii care se vor încumeta oriunde să completeze un outfit grunge, în asociere cu o fustă, un cardigan larg, suprapus sau în combinaţie cu o cămaşă, un trench oversized şi o căciulă largă. Pentru femeile care se regăsesc într-un stil minimalist, în ţinute office sau de ocazie, cizmele cu platformă şi toc pot face minuni alături de o fustă cu formă arhitecturală, o bluză în dungi şi un trench.

Cizmele cu platformă nu trebuie să lipsească nici din stilul boem, care îmbină elementele hippie cu cele feminine. Dacă au detaliile caracteristice: catarame, franjuri, şnururi şi un aspect uşor uzat înseamnă că, alături de pantaloni leggings, un tricou cu print floral, un cardigan şi o talie marcată cu o curea subţire sunt exact combinaţia necesară pentru a întregi o ţinută lady-like.

Pentru cizmele cu platformă culoarea e un aliat strategic, indiferent de nuanţele asumate de modelele disponibile, iar accesoriile sunt muniţia necesară pentru a nu rata niciodată ţinta: un outfit perfect pentru personalitatea şi gustul fiecărei femei.

Cu anatomia lor solidă şi integră, cu profilul lor masiv, inspirând aderenţă perfectă la un sol alunecos şi exprimând autoritatea şi stilul încrezător al purtătoarei, cizmele cu platformă şi-au intrat de mult în drepturi depline pe catwalk şi în garderoba tuturor fashionistelor. E dreptul lor să intre şi în posesia ta: e dreptul tău să străluceşti în ele chiar azi!