Cizme de cauciuc

Nimic nu intrigă mai plăcut, nimic nu surprinde mai des ca lumea modei. La iniţiativa neaşteptată a designerilor, cizmele de cauciuc au devenit, de câţiva ani, un accesoriu obligatoriu în garderoba unei femei. Ele şi-au căştigat statutul de piese vestimentare de bază, întrucât avantajează toate tipurile de siluetă, datorită carâmbului înalt şi subţire. Textura inedită, cromatica diversă şi accesoriile sunt de asemenea trei factori cruciali care fac legea în favoarea lor. Când la toate acestea se mai adaugă şi versatilitatea înseamnă că zarurile au fost deja aruncate.

De unde până acum câţiva ani aproape că nu li se găsea locul, cizmele de călărie dovedesc azi că se pot descurca excelent în compania celor mai variate game de outfituri. Dacă vrei să adopți o ţinută lejeră de oraş, ele sunt itemul cel mai inspirat, capabil să intre, de pildă, în combinaţii irezistibile cu blugi skinny, un pulover tricotat şi un blazer oversized. Te poţi bucura astfel de un look modern şi echilibrat, păstrându-ţi restul outfitului într-un stil minimalist. Pentru o ţinută şic de toamnă sau de iarnă, cizmele de cauciuc se asortează cu piese croşetate, mai ales dacă se optează pentru combinaţii de culori care emană căldură cromatică, obligatoriu necesară vizual pentru a contrabalansa impactul anotimpului rece.

În prezenţa cizmelor de călărie poţi provoca fără scepticism şi o ţinută office să intre în joc. Ele îţi vor da un aspect sofisticat dacă le asezi alături o fustă creion, o cămaşă cu guler şi un pardesiu fin. Cizmele de cauciuc dau de înţeles şi că s-ar simţi măgulite să le iei cu tine în excursii, iar dreptatea pare a fi de partea lor, fiindcă sunt şi comode, şi impermeabile. O pereche de blugi pană, un top confortabil, o jachetă scurtă sunt suficiente ca să arăţi grozav şi să te mişti liber, oriunde te-ai afla.

Prin natura designului lor optim pentru echitaţie, cizmele de călărie te pot inspira şi în abordarea unui outfit smart şic, unde nu vei da greş dacă te laşi inspirată din stilul ecvestru: o pereche de pantaloni mulaţi, o cămaşă cu decolteu şi un sacou clasic, lângă ele, fac minuni. Nu mai încape vorbă: în combinaţie cu un trench, cizmele de cauciuc promit să-ţi asigure oricând un look britanic de invidiat.

Nenumărate modele de cizme de cauciuc au fost atinse cu graţie de bagheta culorilor şi pot fi purtate cu îndrăzneală şi stil. Data viitoare scoate-ţi din anonimat ţinuta favorită all black cu o pereche de cizme dama într-o culoare puternică, adaugă-le o eşarfă, ca să echilibreze look-ul şi pregăteşte-te să faci faţă unui torent de priviri admirative.

În zilele ploioase, pe străzile noroioase, cizmele de cauciuc te pot scoate oricând dintr-un blocaj stilistic. Pe ploaie sau în bătaia troienelor, poţi arăta, datorită lor, la fel de stylish ca şi în zilele cu un climat prielnic. Mai mult chiar, sunt vedete care le-au etalat contrar uzanţelor, inclusiv în zile fără precipitaţii, semn că cizmele de cauciuc sunt hotărâte să-şi croiască tot mai sigur drum spre garderoba ta.

Fără îndoială, iniţiativele cele mai reuşite în modă vin de pe catwalk, dar nicăieri nu strălucesc mai inspirat şi mai frumos ca în compania ta. Azi cizmele de cauciuc te provoacă să reînnoieşti pariul cu eleganţa: acela pe care tu niciodată nu-l pierzi!