Tendințe primăvară - vară 2019

15 Mai 2019
de catre

Primăvara a sosit, cu zile însorite și iarbă verde. Odată cu vremea bună, vine și dorința de a adopta un look în ton cu ultimele tendințe din modă, așa că v-am pregătit un articol despre ce este în vogă în materie de încălțări în primăvara-vara acestui an.

Ce se poartă în materie de încălțăminte în anul 2019? Ei bine, tendințele sunt multe și sincer avem de unde alege! Indiferent de stilul pe care-l abordați, important este să nu uitați să vă puneți în valoare și mai ales, să fiți feminine.

Sandale cu toc masiv și platformă

Casele mari de modă prezintă în continuare sandale cu platformă înaltă și toc masiv, dovedind o dată în plus că acestea vor rămâne un punct de referință în stilul urban. Popularitatea acestei tendințe este ușor de explicat, deoarece sunt extrem de confortabile și se potrivesc oricărui stil vestimentar.

Pentru voi, Zapatos ține mereu pasul cu moda, actualizând frecvent catalogul de produse, așa că puteți arunca o privire la colecția noastră de sandale cu platformă, aici.

Sport chic

Pantofii sport au fost adaptați astfel încât să câștige o popularitate cât mai mare, elementele stilului sport regăsindu-se la toți designerii mari. Aceștia le-au adăugat detalii din pene, funde, panglici, franjuri și uneori, chiar tocuri și platforme.

Femeile pasionate de modă reușesc, cu perechea potrivită de pantofi sport, să scoată în evidență orice ținută, profitând totodată de confortul pe care aceștia îl oferă.

La Zapatos găsiți o gamă extrem de variată și inedită de pantofi sport, meniți să vă pună în valoare și să vă ajute în zilele aglomerate.

Încălțămintea cu platformă

Acest tip de încălțăminte este ideal pentru acelea dintre noi care și-ar dori să fie mai înalte, dar pentru care încălțările cu toc nu reprezintă o soluție. Variantele sunt nenumărate, de la teniși și sandale, până la bocanci sau cizme.

Vedeți aici modelele cu platformă de la Zapatos.

Sneakers

Acest model de încălțăminte este pur și simplu bucuria picioarelor! Extrem de comozi și versatili, pot completa orice ținută. În topul preferințelor este modelul “daddy shoes”, disponibil într-o varietate foarte mare de culori și combinații de texturi.

Vedeți oferta Zapatos aici.

Pantofii Stiletto

N-au lipsit niciodată din atenția creatorilor de modă, dar acum au revenit, mai mult ca oricând, cu forțe proaspete, făcând parte din tendințele sezonului primăvară-vară 2019. Pantofii Stiletto sunt un must-have în garderoba oricărei femei și pot fi purtați la ținutele office sau în orice alt moment în care vreți să fiți feminine.

P.S. Ca să ieșiți în evidență încercați una dintre culorile vedetă: verde neon, galben lămâie, mov lila, vișiniu, roșu aprins sau albastru electric.

Vedeți oferta Zapatos aici.

Papuci “Flats” și papuci cu toc

Anul acesta sunt în mare vogă papucii, fie că sunt fără toc, fie că au tocuri mici și pătrate sau tocuri înalte . Pe lângă modelele clasice de papuci, la mare căutare sunt cele cu aplicații, ca: funde, volane, franjuri, catarame, inserții metalice sau flori.

Încălțări cu plase, împletituri, franjuri și ciucuri

O adevărată revelație în moda primăvară-vară 2019 o reprezintă încălțările din plasă, cele împletite, ce par a fi croșetate și cele cu ciucuri. Franjurii și ciucurii sunt preferați de multe femei întrucât atrag atenția asupra picioarelor, datorită efectului pe care-l au în mișcare.

Vedeți modele aici.

Tendințele din modă reprezintă punctul de plecare în alegerea încălțărilor, însă nu uitați că cel mai important este să ținem cont de ceea ce ne place și ne face să ne simțim bine în pielea noastră.

Zapatos vă urează o primăvară însorită și spor la cumpărături!