Destinații de vis din Europa unde putem purta fără griji perechea preferată de espadrile

07 Iul 2021
de catre Blog Zapatos

Sezonul estival este, poate, cel mai așteptat „eveniment” din an.

Vremea frumoasă ne îndeamnă la excursii și vacanțe în locuri care mai de care mai însorite, iar imaginea unui cocktail rece servit pe o plajă superbă ne motivează să plecăm cât de repede către destinații exotice. Întrebarea „eu cu ce mă îmbrac?” nu își are locul în astfel de situații deoarece, știm cu toții, costumul de baie și un pareo lejer sunt mai mult decât suficiente pentru aceste destinații.

În ceea ce privește încălțările, cele mai potrivite articole trebuie să fie suficient de acoperite pentru a ne proteja de soare în timpul plimbărilor prin oraș, cât și suficient de transparente încât să nu ne încingă piciorul.

Astfel, espadrilele au câștigat detașat acest concurs. Care sunt, însă, cele mai frumoase destinații unde putem purta cu succes aceste încălțări atât de versatile?

  • Grecia – orice destinație ați alege de pe meleagurile zeilor vă va oferi, cu siguranță, o vacanță de neuitat. Chiar dacă majoritatea terenului este fie de piatră, fie cu nisip, o pereche de espadrile vă va purta către locuri superbe, încărcate de istorie și tradiție.
  • Italia – niciun top despre vacanțe de vis în locuri însorite nu uită să menționeze superba Italie, cu plajele însorite și orașele pline de istorie și mâncare delicioasă. Este aproape imposibil să alegi o singură destinație din această țară superbă, dar o pereche de espadrile vă va ajuta să călătoriți fără griji oriunde ați ajunge.
  • Spania – Barcelona, Ibiza, Tenerife, deja v-am stimulat imaginația și dorul de petrecerile care țin până dimineța pe plajele încărcate de „sangre caliente” din celebra peninsulă? Cu espadrilele potrivite veți reuși să dansați până în zori și să vă plimbați ore în șir prin oraș a doua zi.
  • România - țara noastră are mai mult de oferit decât ar putea crede oricare dintre noi. Indiferent dacă alegeți o vacanță pe litoral sau una în locuri mai răcoroase, cum ar fi Maramureșul, soarele vă va urmări cu siguranță și vă va oferi și prilej de plajă și relaxare sub razele lui.
  • Sudul Franței - atât la Cannes, Monaco, cât și în orășelele mai mici la fel de încărcate de frumos de pe întreaga Coastă de Azur, o pereche de espadrile vă va da un aer sofisticat și elegant. Asortați-le cu o eșarfă de mătase și veți arăta ca și cum ați trăit toată viața printe iahturile din port!

Până vine ziua în care trebuie să mergeți la aeroport și să zburați către destinația de vis unde vă veți petrece vacanța, aruncați o privire pe site-ul magazinului online Zapatos. Sigur veți găsi cel puțin o pereche de espadrile care să vă insufle cheful de vacanță și de plimbări lungi pe străzi pline cu flori și voie bună. Imaginați-vă doar cât de chic veți arăta luând prânzul într-o tavernă grecească sau la un restaurant de familie din Napoli, purtând perechea preferată de espadrile și o pălărie care să vă ferească de soarele arzător. Tot ce vă rămâne de făcut este să visați și să faceți un plan bine pus la punct pentru a nu rata nicio ocazie să vă bucurați vacanța aceasta!