Bocanci atipici pentru un look fashion

15 Ian 2018
de catre

Bocancii și-au revendicat de-a lungul timpului titlul de încălțări de bază pentru sezonul rece, cuminți, clasice, decente, care merg purtate la ținute simple, de regulă cu blugi. Designerii marilor case de modă au decis să scoată bocancii din acest con de umbră, făcându-i un accesoriu mult râvnit de către fashioniste, prin modele pline de culoare, accesorii și design inedit. Zappatos ți-a pregătit perechi de bocanci trendy, ideali pentru ținute cu personalitate și, să nu uităm de vremea rece, extrem de călduroși și confortabili pentru picioarele tale.

Bocanci supraaccesorizaţi

Și în moda bocancilor a pătruns virusul accesorizărilor, care face ravagii în toată familia de încălțări pentru sezonul rece. Aşa că nu îi mai găsim doar cu şiret, ci cu diverse completări decorative:funde, cureluşe, capse, fermoare, catarame, ştrasuri, ţinte, broderii, steluţe, insigne sau cristale ornamentale. La o astfel de pereche de bocanci se recomandă minimalismul pentru restul ținutei, pentru a nu părea prea încărcat outfitul.

Bocanci eleganți, în culori puternice

Iarna aceasta aduce pe podium, dar și pe străzi, o cromatică extravagantă, așa că poți ieși din anonimat cu o pereche de bocani în culori vii, îndrăznețe și contrastante. Asortează-i cu blugi skinny, pulovere maxi, rochii din tricot și paltoane lungi. Bocancii sunt perfecți pentru un stil vestimentar diversificat, datorită confortului și căldurii oferite de aceștia, care nu pot fi asigurate la fel de bine de un alt tip de încălțăminte.

Bocanci lăcuiţi

Sezonul recent al modei a fost puternic marcat de invazia încălțărilor cu aspect lăcuit, un trend care permite încadrarea bocancilor în încălțămintea elegantă. Pielea lăcuită reduce din vibe-ul lor masculin, ceea ce facilitează crearea unor ținute elegante şi smart casual.

Bocanci “army”

Bocancii în stilul militar sunt pentru femeile care vor să transmită determinare, nonconformism și curaj. Aceste încălțări adaugă un accent masculin ținutelor și pot fi asortate cu alte elemente cu accente militare, pentru un look lejer, dar puternic.

Bocanci clasici cu toc

Pentru zilele reci, dar în care nu vrem să renunțăm la tocuri, bocancii cu toc sunt soluția ideală. Cu o astfel de pereche de încălțări, cu design tradiţional şi toc, poți miza oricând pe confortul absolut, fără a renunţa la înălțime. Un pulover larg și moale, o geacă de piele și o pereche de jeanși, alături de bocancii cu toc, vor fi eroi de prim plan, într-o desăvârşită imagine de street style.

Bocanci grunge, în stil rock, cu ţinte şi detalii metalice

O apariţie cu influenţe rock e uşor de configurat şi va fi oricând în trend. Bocancii grunge, în stil rock, au o talpă groasă, proeminentă, cu multe șireturi, capse sau ținte. Ei au calitatea de a conferi multă personalitate stilului vestimentar. O pereche de bocanci cu ţinte, catarame şi lanţuri se poate asorta ușor şi la o ţinută casual, alcătuită din blugi şi un pulover oversized, dar şi la un outfit urban, format dintr-o geacă de piele și o rochie. Asocierea fustă-bocanci este asul din mânecă pentru fiecare fashionistă, care știe că e aliatul ei în orice anotimp, fie că alege o fustă mini sau una tip college.

Bocanci biker

Bocancii le amintesc mereu femeilor de originile lor masculine, prin aspectul robust al calapodului lor, îmblânzit datorită unor accente de design care i-au adaptat perfect la lumea modei feminine. O fustă creion medie sau A line și un pulover gros, alături de bocanci biker vor infuza outfitului nota perfectă de eleganţă, care nu va trece neobservat. Pentru o ținută demnă de o apariţie off duty, alături de fusta creion, include o cămaşă din voal cu un imprimeu viu și vei obține un look glam.