Balerinii – în topul tendințelor anului 2022

28 Iun 2022
de catre Blog Zapatos
balerini 2022

Știm cu toții că nicio ținută nu este completă dacă nu este și accesorizată pe măsură. Bijuteriile, ochelarii de soare, o eșarfă și o geantă îți vor duce ținuta la un alt nivel și vei arăta exact ca un fotomodel dintr-o revistă de fashion. Pe lângă aceste accesorii, mai există unul crucial pentru o ținută reușită din cap până-n picioare, și anume, o pereche chic de încălțăminte.
Din nenumăratele tipuri de încălțăminte, cu sute de modele și culori, aceștia se preconizează a fi în topul vânzărilor.
Balerinii sau opincuțele, așa cum le numeau bunicile noastre, revin în trend în acest an. Nu este de mirare de ce. Ele îmbină eleganța cu confortul într-un mod nemaipomenit, și te vor face să fii remarcată oriunde te-ai afla. Acum putem spune că nu ne mai oprește nicio restricție din a face toate activitățile care ne plac și ne putem bucura de anotimpul care se anunță a fi senzațional.
Unde putem purta, însă, acești balerinii faimoși? Răspunsul este fără îndoială, oriunde. Pe lângă toate locurile pe unde mergem zilnic, hai să-ți prezint și câteva destinații de vis unde îi poți purta!

  • România – De ce să nu începem cu țara noastră? Mulți uită de frumusețea pe care o are de oferit și vor să plece cât mai repede. Mai bine pleacă într-o plimbare prin Brașov cu balerinii tăi și reamintește-ți cât de dragă îți este țara ta. Dacă alegi și o pereche din material textil, cred că vei fi în stare să urci până și pe munte cu ei.
  • Spania – Te vei integra numai bine printre localnici purtând niște balerini. Știi bine că ei sunt cunoscuți pentru fiestele și dansurile latine. Cum altfel crezi că vei putea ține pasul dacă nu te simți confortabil în încălțămintea ta pentru a putea dansa toată noaptea? Cu acei balerini nici nu-ți vei da seama când s-a făcut dimineață, pentru că nu vei simți nicio durere de picioare.
  • Italia– Vrei să vizitezi întreaga coastă Amalfi și ți-e teamă că nu vei avea timp în doar 3 zile? Stai liniștită, nu vei avea această problemă. Purtând o pereche de balerini o să ajungi să mergi pe toate străduțele și te vei și ruga de iubitul tău să le mai luați o dată la pas.
  • Grecia – O rochie albă, subțire, îți mai trebuie pe lângă balerini și te vei simți numaidecât ca o zeiță a Greciei Antice. Vei fi la fel de puternică precum Artemis, la fel de frumoasă ca Afrodita și la fel de liberă ca Atena.
  • Croația – Dacă ești fan al arhitecturii medievale atunci cu siguranță trebuie să ajungi în Dubrovnik. Pregătește-ți balerinii pentru încă o călătorie, admiră arhitectura superbă și explorează clădirile și zidurile fascinante care înconjoară orașul.

Chiar dacă nu ți-ai planificat deja vacanța, încă te poți bucura de confortul și eleganța balerinilor. Pentru o simplă ieșire în oraș sau o scurtă plimbare într-un parc sunt o alegere minunată. Fii sigură că vei întoarce toate privirile oriunde ai merge!

Comment-uri

Nici o recenzie găsită

Scrie o recenzie