Adidasii – de la tinute feminine la cele sporty chic

08 Mai 2017
de catre Blog Zapatos

Citeam mai zilele trecute cum Mihaela Radulescu a reusit sa socheze (din nou!), de data aceasta purtand o pereche de adidasi la o rochie neagra de seara. Si nu oriunde, ci la Gala Premiilor Laureus, eveniment organizat in Monte Carlo. Bineinteles, comentariile au fost impartite pe tabere, in pro si contra. Personal, nu cred ca ar mai trebui sa mire pe cineva faptul ca adidasii au ajuns sa completeze tinute feminine elegante pentru ca nu se intampla de acum si nu Mihaela Radulescu a dat startul acestui look surprinzator.

Adidasii au fost un must-have primavara 2015, situatia s-a repetat si anul trecut si, nu exista niciun motiv ca lucrurile sa nu fie la fel si primavara-vara 2017. Ii poti purta in tinute elegante feminine, office, rock, cocktail look sporty chic s.a.m.d.

Nu este deloc dificil sa aduci adidasii in tinute feminine si sunt cateva stiluri in care efectul este WOW! Iata cateva exemple: purtand o rochie mulata cu taieturi asimetrice, o jacheta din piele naturala sau ecologica, bijuterii mai si, bineinteles, adidasi, vei fi un exemplu bun pentru cele care isi doresc sa imbratiseze stilul urban chic; pentru un stil romantic (da, o romantica in adidasi!) poti purta o fusta clos si o bluza din voal; pentru un stil ladylike reusit, poarta un pulover oversized, fusta tutu si niste bijuterii cool; in final, nu cred ca trebuie sa iti mai spun cat de bine se potrivesc adidasii la tinute din denim.

Nu stiu daca ti-a trecut prin minte, dar la serviciu poti purta adidasi chiar si la o fusta creion. Dincolo de look-ul cu aer urban, te vei putea simti foarte confortabil toata ziua. Daca serviciul nu-ti impune un dress codes anume, incearca, de asemenea, tinute compuse din blugi, camasi si adidasi, vei arata si te vei simti minunat.

In cazul in care esti rockerita si te imbraci ca atare, poate ca te-ai plictisit de modelele de botine cu tinte. Incalta o pereche de adidasi, imbraca pantaloni si geci din piele si vei fi in peisajul potrivit stilului rock-chic.

Pentru street style combina adidasii cu piese vestimentare oversized, precum trench-uri, rochiile si blazere masculine accesorizate cu piese feminine.

Nu in ultimul rand, poti sa aduci modele de adidasi in stilul sporty-chic. Pentru a reusi, este suficient sa incluzi in tinute accesorii glam, precum o bijuterie dintr-un material pretios (ceas, de exemplu).